Павел и Венци с нов албум

Хип-хоп дуото Pavell&Venci Venc’ е готово да представи своя нов албум на 27 ноември. Той ще събере някой от най-лиричните песни на рапърите и носи името – Upgrade.

Дни преди официалната премиера двамата имаха ексклузивен лайф в Bedroom club, който представиха като своята „генерална репетиция“ за голямото шоу.

На него присъстваха и част от най-близките им приятели, както и официалните им половинки. На снимки в социалните мрежи се вижда, че Павел е в компанията на Искрата и Кристина Нгуен. Преди дни рапъра пусна романтичен кадър с нея в Instagram, под който написа „Ако осъзнаваш, че имаш достатъчно, значи си истински богат.“ Именно на Кристина е посветен и куплет от последния им хит – „Не бих могъл“. Pavell&Venci Venc’ имат особен сантимент към парчето с Любо Киров, което подаряват на най-близките си хора. От сцената на клуба те направиха своеобразна изповед пред тях: „Това е песен за онези срещи по пътя, които ни вдигат на следващо ниво и ни карат да гледаме към бъдещето на дълги светлини.“

5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене