Тигъра виси за Чехия

Илиев продължава да чувства болки в бедрото

Вратарят Пламен Илиев може да пропусне и двубоя с Чехия утре, научи "България Днес". Той продължава да се оплаква от болки в бедрото.

Стражът опита да тренира със съотборниците си на последното занимание преди контролата с Парагвай (0:1). Тигъра е изкарал само част от него, сподели човек от тима. В средата на тренировката отново е почувствал болки. Той е напуснал заниманието.

В двубоя с Парагвай Илиев бе заменен от Георги Георгиев. Стражът на "Славия" дебютира с националната фланелка, като имаше няколко добри прояви на вратата.

Илиев ще пробва да тренира пълноценно отново днес. Ако продължава да чувства болки, няма да пази и в последния мач от евроквалификациите с Чехия утре.

От "Лудогорец" са изявили желание вратарят да бъде освободен още в началото на лагера. Това не е станало, тъй като лекарският щаб е преценил, че травмата на Пламен Илиев не е сериозна.

Георгиев или Михайлов ще го замени, ако не се оправи
Георгиев или Михайлов ще го замени, ако не се оправи

Новият селекционер Георги Дерменджиев дебютира със загуба начело на националния отбор - 0:1 от Парагвай. България продължава да няма победа вече над година. С поражението "лъвовете" изравниха антирекорд по поредни мачове без победа след Втората световна война. 12 срещи без успех записваме и от 12 октомври 1977 до 4 август 1978 година.

"Като двубой го определям като едно сравнително добро ниво - заяви Дерменджиев. - Парагвай е отбор с висока класа. В играчите има много напрежение. Искам то да спадне, защото от тези 90 минути имаме и добри моменти, в които и гол можеше да отбележим. Резултатът е негативен, но това е реалността. Аз и екипът ще се опитаме да вдъхнем самочувствие в играчите преди баражите. Вратарят Георгиев се справи отлично, доволен съм. Чехия е съвсем различен противник, така че е реално да има промени в състава."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене