След 29 г. брак вокалистът на “Айрън Мейдън” заряза жена си и заживя с фенка

Брус Дикинсън на сцената СНИМКИ: РОЙТЕРС

Брус Дикинсън се пренесе при любовницата си в Париж, която е фитнес инструктор

“Моля, продължавайте да пиете моята бира, тъй като имам нужда от всяко пени, което мога да получа.”

С тези думи вокалистът на “Айрън Мейдън” Брус Дикинсън шашна наскоро феновете си, дошли да го видят в английската пивоварна “Робинсънс”. Запитан от момче какви са бъдещите му планове, музикантът изненадващо обяви, че обмисля дали да не стане барман, защото ще има нужда от редовни доходи, за да свързва двата края.

Изказването на Дикинсън първоначално се стори малко странно на широката публика и бе възприето по-скоро като реклама на неговата марка бира “Трупър”, кръстена на песен на прочутата метъл банда. Само след няколко дни обаче в. “Дейли мейл” разкри, че наистина има сериозна вероятност рокаджията

да изгуби голяма

част от богатството

си, оценявано на

100 млн. паунда

Причината е прозаична. По-млада любовница, която е успяла да завърти главата му.

Двамата бяха спипани от фотограф на британското издание в Париж, където новата тръпка на 61-годишния музикант живее. Тя е с 15 г. по-млада от него и се твърди, че последните десетина години непрекъснато е пътувала по света, за да гледа всички концерти на “Айрън Мейдън”.

Ако се съди по профила на Леана Долчи в инстаграм, тя не само е суперфен на групата, но и специално на Брус Дикинсън. На много снимки е с фланелка с неговия лик, на други пък доста разголено демонстрира перфектните си форми. Което не е изненадващо, тъй като французойката Леана работи като инструктор във фитнес зали в Париж. Освен това прави интервюта с музиканти за интернет канал и води блог за мода.  

Приятелката на рокаджията  Леана Долчи се радва на живота  от терасата на апартамента  си в Париж.  СНИМКА:  ИНСТАГРАМ
Приятелката на рокаджията Леана Долчи се радва на живота от терасата на апартамента си в Париж. СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Самата тя се определя в инстаграм по следния начин:

“Дете цвете със

сърце от рокендрол”

А това е едно от последните ѝ съобщения: “Обичам дните, които започват с теб до мен, в леглото, голи”.

Според съседи на французойката Брус се е нанесъл в нейния апартамент за 1 млн. евро доста отдавна. Даже вече опитвал да говори френски, което не било необходимо, тъй като Леана владеела добре английски език. Явно обаче музикантът смята да прекарва повече от времето си вече във Франция, въпреки че в родната Англия се занимава с доста неща. Освен музикант е пивовар, сценарист, писател, радиоводещ по Би Би Си, предприемач, пилот и фехтовач от световна класа.

От всички тези неща досега той успяваше да печели добре, но при евентуален развод със съпругата си Пади голяма част от натрупаното състояние ще отиде в нейни ръце. Двамата обявиха, че се разделят, миналата година. Причини не бяха съобщени. Даже новината беше изненадваща, тъй като се смятаха за една от най-стабилните двойки в музикалния бизнес. Мнозина дори предричаха, че това е някаква временна криза, тъй като Пади бе неотлъчно до Брус само три години по-рано, докато той преминаваше през най-ужасния етап от живота си.

През 2015 г. рокаджията

бе диагностициран

с рак на езика

Трябваше да изтърпи дълга химио- и лъчетерапия, преди лекарите да установят, че е успял да се пребори с болестта и най-вече, че отново ще може да пее. Човекът, който се грижи през цялото това време за него, е именно Пади.

Днес обаче тя е далеч от семейния им дом в Англия. Според приятели е предприела пътешествие по света. До момента е посетила Перу, Боливия и Бразилия. Все още не е направила постъпки за развод, но нещата вероятно ще се променят след излизането на снимките, разкриващи колко влюбено се гледат Брус и Леана. А и се твърди, че той вече я е запознал с трите си деца.

Пади става жена на рокаджията през 1990 г. след близо двегодишна връзка. Преди това е имал 4-годишен брак с Джейн, от който няма деца.

Пади му ражда

двама синове

и една дъщеря

Момчетата Остин, на 29 г., и Грифин, на 27 г., също са музиканти и имат свои групи. За разлика от тях 28-годишната Киа избягва публичността и не разкрива с какво се занимава. 

Фронтменът на “Айрън Мейдън” със съпругата си Пади
Фронтменът на “Айрън Мейдън” със съпругата си Пади

Баща им Брус Дикинсън казва за себе си, че не е типична рок звезда, тъй като обикновено те са високи, кльощави и руси, докато той изглежда леко смачкан със своята кафява коса и малък ръст. Освен това никога не е употребявал наркотици или пък пушил, тъй като бил отвратен още от детството си от облаците тютюнев дим, които родителите му правели.

Всъщност трудните отношения с тях до голяма степен определят и лъкатушещия му жизнен път, преди да поеме изцяло нещата в свои ръце. Майка му и баща му са твърде млади, но се женят, тъй като той е заченат. До шестата си година живее при баба си и дядо си, който е миньор. След като идва време да тръгне на училище, се премества при родителите си, които обикалят от град на град, занимавайки се с различни не особено печеливши предприемачески проекти. В един момент дори го изпращат в пансион, където по-големите момчета често го тормозят. Изключен е оттам, след като

уринира във вечерята

на директора

Тогава се връща при семейството си и заживява в странноприемницата, която те са купили. По думите му най-честите им клиенти са пияници и търговски пътници, които търсят бърз секс. “У дома често се пиеше, и то безразсъдно. Баща ми беше твърдо против слагането на колани в колата, защото можели да те удушат и отдавна загубих бройката на случаите, в които шофираше мъртвопиян”, признава музикантът в автобиографията си “За какво служи този бутон”.

В крайна сметка завършва католическо училище и се записва да следва история в лондонския университет “Кралица Мери”. Започва активно да се увлича от музика и се включва в различни групи. Забелязан е от продуцентите на “Айрън Мейдън” на рок фестивал през 1981 г., когато е част от групата “Самсън”. Канят го на прослушване и той става част от метъл бандата. След създаване на няколко успешни хита за тях и години на турнета, Брус решава да си почине.

Започва да пише

романи и стартира

солова кариера

През 1999 г. обаче се завръща в “Айрън Мейдън”, една от най-успешните метъл банди в света с над 100 млн. продадени албума.

Междувременно е станал професионален пилот на чартърни самолети. За да участва в музикалните турнета на бандата, първоначално си взема отпуск от авиокомпанията, за която работи, но след това я напуска и прави собствена фирма за обучение на летци. И досега обаче

продължава да

пилотира боинга

на “Айрън Мейдън”, с който обикалят света за концерти.

Освен това създава самостоятелно шоу “За какво служи този бутон”. Идеята му хрумва, докато представя едноименната си автобиография преди две години в английски театри. Така постепенно създава комедиен спектакъл, в който разказва любопитни истории от своя живот и отговаря на въпроси. С този си проект Брус Дикинсън ще се представи отново пред българска публика на 23 декември в София, след като преди това гостува у нас и с “Айрън Мейдън”.

Брус Дикинсън с Румен Радев през 2007 г. в авиобазата в Граф Игнатиево СНИМКА: АРХИВ
Брус Дикинсън с Румен Радев през 2007 г. в авиобазата в Граф Игнатиево СНИМКА: АРХИВ
Преди концерта на бандата през 2007 г. дори успя да

посети авиобазата

в Граф Игнатиево

и да разгледа руските самолети, с които армията ни лети. Там негов домакин бе ген. Румен Радев. По това време той е командир на авиобазата и малко хора знаят, че е почитател на твърдия рок. Това му увлечение се разбра години по-късно, когато се кандидатира за президент и съпругата му Десислава започна да го поздравява с парчета на “Мейдън” в социалните медии.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене