Кой е новият любим на Никол след Гришо, вижте го (Снимки+видео)

КАДЪР: iTV

Музикалната звезда Никол Шерцингер смени тениз звездата Григор Димитров с ръгбист в Лондон,  който е видяна да вечера по-рано тази седмица. Това инфомира TheSun  по повод слуховете кой е новия близък до Никол.

Вътрешни на американското издание X Factor, където тя е жури и треньор, твърдят, че двамата са си чатили и флиртували, седмици преди 34-годишният да покани 41-годишната певица на среща. 

Том участва в шоуто като част от музикална група. 

„Том е напълно в типажа на Никол. А от своя страна Том винаги е казвал, че Никол е една от най-красивите жени в света", разказват източници на ITV.

"Той си фантазираше за нея много преди да я срещне в шоуто. Първоначално беше доста нервен от това да започне нещо и да съсипе шансовете си за сериала, но те имаха страхотна химия от самото начало. След седмици на безкрайни чатове, той най-накрая събра куража да я покани на вечеря". Близки на певицата добавят: "Никол заслужава да срещне някой прекрасен и всички се надяват, че това ще случи. 

Новините за срещата им идва само 48 часа след като Том се закле да остане несемеен до края на предаването. Никол пък не загуби време да трупа похвали за Том и неговите партньори състезатели по ръгби. 

По време на старта на шоуто тя каза: „Тези момчета са горещи. Отскоро съм сингъл и съм готова да се смесвам."

Другият от журито Саймън Коуел се пошегува като й забрани да излиза повече със спортисти. Никол излизаше и с шампиона на формула 1 - Луис Хамилтън, уточнява The Sun.

На едно от изпълненията на групата, Шерцингер възкликва: "О, Боже, мога да го гледам цяла нощ! Искам само вие, момчета, да продължите, докато не можете повече! “

The Sun пишат и за връзката на Никол с първата ни ракета Григор Димитров: През 2015 Никол започна три години и половина връзка с 28-годишния българин Григор, полуфиналист на Уимбълдън и бивш световен №3. Но тя завърши в началото на тази година".

 

 
 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене