Голям смях! Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Антон Радичев заедно в “Спомен НЛО”

От ляво на дясно: Георги Мамалев, Антон Радичев, Димитър Стоянович, Лъчезар Аврамов, Стефан Димитров и Тончо Токмакчиев
СНИМКА: РУМЯНА ТОНЕВА

Какво става, когато събереш трима комедианти на едно място? Очаква те голям смях! Това доказаха за пореден път Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Антон Радичев, докато разказваха за предстоящия спектакъл “Спомен НЛО”, но не спряха да импровизират.

“Тончо пее прекрасно. Страхотен певец е”, каза композиторът Стефан Димитров, който е автор на песните в спектакъла. “Много благодаря! И Лили Иванова веднъж ми се обади и ми го каза. След такива признания какво да кажа, оттук нататък ще направя самостоятелен концерт”, шегува се Токмакчиев. “В Роял Албърт Хол на 21-и”, с хумор допълва Мамалев. “На 20 декември обаче е нашият концерт”, включва се и Радичев. “Да, на 20-и в зала 1 на НДК, а на 21-и в зала “Арена Армеец” ще ви чакам”, продължава да се шегува Токмакчиев. “От сутринта, не точно в залата, а отсреща с куцото куче, там ще ви чака”, със смях отвръща Мамалев.

“Дайте да говорим сериозно. Концертът ще бъде на 20 декември в зала 1 на НДК със страхотни актьори, музика и сценарий, а режисурата е невероятна”, казва Токмакчиев. “Ще има дресура на слонове, мечки ходят по въже, кучета гонят мишки, накрая се появяват много бели мишки”, шеговито казва Мамалев. “Аз имам история, свързана с белите мишки, защото, като се почерпи човек, започват да му се привиждат бели мишки. Професор Гучев в една история, която сме правили в “Клуб НЛО”, измисля единствения начин да се реши проблемът - в един момент да се появят бели котки”, смее се Радичев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене