Организаторът на концерта на Мирей Матийо изчезна, поема го нов промоутър

Един от големите организатори на концерти у нас - “Арт Бг”, вероятно излиза от бизнеса. В чужди медии се появи информация, че концертите на Енрике Иглесиас в Хърватия, Беларус и Латвия са отменени заради неспазване на договора от страна на българския промоутър “Арт Бг”. Вероятно същото ще се случи и с изявите на звездата в Гърция.

У нас също има предстоящи спектакли, които трябваше да се организират от “Арт Бг”. На 2 и 3 декември по тяхна покана ще дойде държавният балет на лед “Санкт Петербург”. На 10 април в София трябва да пее и френската звезда Мирей Матийо, отново събитие, договаряно от въпросната компания.

Зрители, които вече са си купили билети, са притеснени дали концертите изобщо ще се състоят и дали няма да загубят парите си. След проверка на “24 часа” се оказа, че събитията все пак ще ги има, но са поети от други компании, които твърдят, че нямат нищо общо с “Арт БГ” и държат да бъдат разграничавани от нея.

От няколко седмици няма никакъв контакт със собственика на “Арт Бг” - Даниел Стефанов, нито с неговия офис, за който запознати твърдят, че вероятно е разпуснат. Издирват го хора, с които е имал финансови отношения и не се е разплатил, също и медии, с които е имало договори за партньорство за различни събития. Мобилният телефон на Даниел Стефанов е изключен и до редакционното приключване на броя не бе открит за коментар.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене