Новият на Никол копие на Гришо. Красавицата забърса ръгбист, който поразително прилича на тенисиста ни

Григор Димитров, Никол Шерцингер и Том Еванс

Тя го хареса на сцената на X Factor и открито заяви, че иска да го гледа, защото е горещ

Том Еванс отдавна си фантазирал, че ще е с попиконата, и след безкрайни чатове я поканил на вечеря

Музикалната попикона Никол Шерцингер смени тенис звездата ни Григор Димитров с ръгбист от Лондон, който поразително прилича на бившата й половинка.

34-годишният Том Еванс има почти същото тяло като Гришо. Двамата си приличат и в лице, както и по къдравата кестенява коса, мускулите и височината.

Освен това Никол Шерцингер явно доста си пада по по-млади мъже, тъй като ръгбистът е със 7 години по-малък от нея. При Григор разликата бе дори 12 г. Тя бе заедно с хасковеца от края на 2015 г. до началото на тази година.

Всъщност страстта между копието на Гришо и Никол пламва във формата X Factor, където тя е жури.

Певицата бе силно впечатлена от Том Еванс

още при първото му появяване на сцената. Той се яви заедно с двама свои приятели, за да представят танц и песен.

Вероятно Шерцингер е видяла приликата между двамата мачовци и по време на изпълнението на Том Евънс тя подскочи от стола, махна с ръце и се отърси, а след това заяви: "Тези момчета са горещи. Отскоро съм сингъл и съм готова да се забъркам в нещо ново." Нейният колега Саймън Коуел обаче се пошегува, като й забрани да излиза повече със спортисти.

Публиката открито бе едновременно шокирана и изненадана от възклицанието на Никол. Всъщност в ролята си на жури в музикалния формат тя неведнъж си е позволявала доста освободено поведение със свои колеги, както и с участниците на сцената. Именно това стана и причина за новите слухове по адрес на певицата.

Вероятно обаче тя е преценила, че Том Еванс е добър певец.

Интересното е, че ръгбистът е известен с това, че обича да пее и да танцува, както и Григор Димитров. Въпреки че българският тенисист не е професионалист като Еванс, от клипове в социалните мрежи става ясно, че той умее да танцува, и то добре. Освен това има и кадри как пее заедно с Роджър Федерер.

Безспорно новото гадже на Никол може да бъде сбъркан с Гришо, тъй като от снимки става ясно, че 34-годишният мачо тренира тенис на корт и със сигурност някой вече му е искал автограф, смятайки го за българина.

Дали Никол Шерцингер вижда в Том бившият си, никой не може да каже със сигурност.

С всяко изминало предаване обаче тя все по-открито показваше, че има симпатии към ръгбиста. При най-сексапилното изпълнение на групата Том си скъса ризата, а Шерцингер възкликна:

“О, боже, мога да го гледам цяла нощ!

Искам само вие, момчета, да продължите, докато не можете повече!" А другият й колега Луи Уолш допълни: "Тя просто иска да го гледа в бавно движение. Никога не съм я виждал толкова развълнувана от група."

По-интересното в случая е, че и ръгбистът винаги е харесвал музикалната попикона.

"Той си фантазираше, че ще е с нея много преди да я срещне в шоуто - споделя негов близък приятел. - Първоначално беше доста нервен от това да започне нещо и да съсипе шансовете си за участието в предаването, но те имаха страхотна химия от самото начало."

Според него двамата започват първо да водят безкрайни чатове, а на живо леко се шегуват.

"След няколко седмици, той най-накрая събра куража да я покани на вечеря", допълни той.

Именно заради тази среща избухна и новината, че Никол е забърсала ръгбиста.

Вероятно е била приятна, тъй като двамата отново са забелязани заедно в известен лондонски клуб, където са се радвали на взаимната си компания. Накрая са си тръгнали по различно време, за да не се набиват на очи, но хората забелязали, че между тях прехвърчат искри.

Новините за срещите им дойдоха само 48 часа след като Том Еванс се закле в ефир, че до края на предаването ще остане необвързан.

А точно по време на това шоу Никол гласува за неговата група, за да я запази, вместо да защити талантите, на които е ментор.

По всичко личи, че ръгбистът е човекът на Шерцингер, защото техни приближени разкриват, че двамата може би заедно ще осъществят мечтите си.

Оказва се, че попиконата и ръгбистът жадуват за семейство и деца от известно време.

Всъщност Том Еванс бил на път да сбъдне мечтата си с модела Кейли Брук, с която е имал сериозна връзка. Тя дори била бременна от него, но

изгубила бебето и това довело до края

на отношенията им.

Интересното е, че Никол Шерцингер и ръгбистът предпочитат предаването първо да завърши и след това да развият отношенията си.

"Преди 2 години се разделих с приятелката си и определено искам следващата ми връзка да е сериозна и да продължи дълго - казва той. - Аз съм сингъл сега. Има много прекрасни момичета на X Factor, но искам да бъде фокусиран върху групата. Беше доста стресиращо да науча песните, така че нямам време да се отдавам на жени. Бих искал обаче вече да имам деца и да се оженя. Моята майка и татко са женени от 35 г. и все още са много влюбени. И аз искам това."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене