Ники М. приключи с "Левски"


Вторият период на Михайлов на "Герена" скоро ще свърши

Николай Михайлов най-вероятно повече няма да играе за "Левски", научи "България днес". Стражът приключва втория си период в родния клуб, въпреки че има договор за още 1,5 г.

В момента вратарят не тренира с тима, а се подготвя отделно. Официалната информация е, че има контузия в левия глезен. Не се очаква да попадне в групата за последните два мача на "сините" до паузата в шампионата - с "Витоша" и "Локомотив" (Пд).

"Ники Михайлов? Нека оставя това в кухнята на клуба", заяви треньорът Петър Хубчев след успеха над "Черно море" с 1:0 за Купата на България.

През паузата вратарят се очаква да се раздели с "Левски". Михайлов не е доволен от статута си на резерва на "Герена". В началото на сезона той бе контузен и Милан Миятович се утвърди на "синята" врата. Черногорецът захапа титулярното място и за Ники остана да търка пейката. Той е пазил само в един мач тази есен - при победата с 5:1 над "Спартак" (Вн) за Купата на България.

Михайлов вече заяви, че е останал разочарован от обещание на клуба при удължаването на договора му през лятото, което не е спазено. Това ще е втора раздяла на стража с родния му клуб. През 2007-а, едва на 19 години, той бе продаден от "Левски" на "Ливърпул". Вратарят не изиигра на нито един мач на "Анфийлд". Той бе пратен под наем в "Твенте", откъдето след това бе откупен.

Михайлов се върна на "Герена" в края на минлата година. През пролетта той бе титуляр на "синята" врата, но после загуби мястото си.
Желанието на вратаря е отново да заиграе в чужбина. Мениджърите му усилено му търсят отбор. Заговори се за интерес към него от турски клуб.

При очакваната раздяла с Михайлов, "Левски" ще опита да привлече друг вратар. В момента "сините" разполагат с Миятович и юношата Петър Иванов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене