Кобрата скочи на Митко Пайнера

Кубрат и Андреа са отново заедно след кратка раздяла

Кубрат Пулев призна, че отново е заедно с Андреа. Направи го доста елегантно, като й оказа подкрепа във войната с шефа на "Пайнер" Димитър Димитров.

Така Кобрата потвърди новината на "България Днес", че той и чалга певицата са се събрали след няколкомесечна раздяла.

Андреа и Митко Пайнера са в жестока война от дни. Всичко започна от концерта на фирмата в Пловдив на 3 декември. Певицата го обяви за провал и нападна Димитров. Последва отговор първо от Галин, а след това и от самия бос. Той я обвини, че иска да се върне в "Пайнер", но за нея няма място в Димитровград. Последва нов залп от Андреа. Тя разкри как е била манипулирана и постоянно глобявана от Митко Пайнера. В момент от работата си с него дори е страдала от паникатаки.

Сега във войната се включи и Кубрат. Той застана до половинката си и скочи на Димитров.

Моника го потвърждава
Моника го потвърждава

"Понеже, без да искам, съм много запознат по темата почти колкото в бокса, няколко думи за един харесван от мен български музикален жанр - написа той в страницата си във фейсбук. - Без да казваме истината, няма как да се развиваме! Жалко, но все още не сме се развили като музикално общество, че основните попфолк изпълнители да проумеят, че не трябва да ги е страх да се откачат от някаква си фирма, която им определя нейните си правила и гледа само нейните интереси! Един алчен човек, който ги манипулира и всячески драпа да държи монопола над всички заведения именно чрез тях - изпълнителите, които той ограбва с по 30, 40, 50 дори 60% от хонорарите от участия и 100% от авторските права и дигиталните продажби, а те милите дори не осъзнават. Работят здраво, денонощно и едва намират пари за песни и клипове. Понеже изкарват минимално от музиката, някои дори намират мъже, които да им дават срещу... нещо си! Андреа е една от малкото смели и непримирими изпълнители, които се опълчиха на осакатяването на жанра им, и затова успяха да го популяризират и в чужбина. Жалко, много жалко за звездите български, които са талантливи и обичат музиката и са идоли на много хора! Страхът български! Робското мислене! А сме XXI век. Много жалко за българската музика и този уникален жанр попфолк! Но знаете, "не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава!".

инж. Димитър Димитров
инж. Димитър Димитров

Някои фенове го обвиниха, че се занимава с чалга. Но той бе подкрепен от най-добрата приятелка на Андреа - Моника Валериева. Със своя коментар тя също потвърди новината на "България Днес", че двамата са заедно.

"Не се "занимава" с чалга, а подкрепя и защитава позицията и мнението на жената, която е била и е до него 13 години. За което респект!!!", написа тя.

Самата Андреа преди няколко дни също индиректно призна, че пак е с Кобрата. Направи го по време на размяната на "стрели" с Галин. В един от коментарите си по негов адрес го покани да й поднесе букет по време на мача на Тервел Пулев в Пловдив следващата седмица. Малко по-късно тя изтри това стори в инстаграм, но някои нейни фенове успяха да го свалят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене