Единствената жена, която Марлон Брандо обичал, спала с един от синовете му

Марлон Брандо СНИМКА: Уикипедия

Абсолютен женкар и всеизвестен любовник - легендарният актьор Марлон Брандо е имал отношения с изключително желани жени като Мерилин Монро, Урсула Андрес и Рита Морено, както и стотици други. 

Нова биография за живота му разкрива, че той не е крил хомосексуалността си. Още във военната академия, в която постъпва на 17 години, той прави секс с друго момче, а по-късно вероятно и с един от учителите си, пише "Дейли мейл".

"Брандо предпочиташе жените, но залиташе и в двете посоки с наслада. Той беше несигурен за много неща, но сексът не беше сред тях", пише още в биографията.

Философията на самия актьор е, че "сексът няма пол".

Сред разкритите след смъртта му през 2004 г. любовници е и комедийният актьор Ричард Прайър. 

Музикалният продуцент Куинси Джоунс казва за Брандо, че "би спал с всичко. Би правил секс и с пощенска кутия".

Считан за една от най-големите филмови легенди, последните години от личния му живот са доста хаотични. Той има поне 11 деца.

Пренебрегването на наследниците му води до пагубни резултати. Синът му Кристиан застрелва приятеля на бременната си полусестра Чейен, а тя се самоубива след това.

Според новата биография за Брандо, която мнозина считат за най-изчерпателната, той е изпитвал единствено презрение към актьорството и филмите си. Много по-важни му били хуманитарните каузи, които отстоява, и разбира се - жените, които преследва през цялото време.

Критиците, определящи го като лицемер, пренебрегват травматичните последствия от страшното му детство и тежкото му психично заболяване. 

"Преследвах жените, за да компенсирам това, което майка ми не е успяла да ми даде", констатира самият Брандо след години психотерапия.

"Липсата на любов и злоупотребяващите с алкохола родители обясняват защо той е търсил само сексуални отношения с жените", пише още в книгата.

"Единствената причина да съм в Холивуд е, че нямам моралния кураж да се откажа от парите", възкликва Марлон Брандо. Той е първият актьор, който чупи бариерата от 1 млн. долара хонорар, като получава 3,7 млн. долара за 3-минутно присъствие във филма "Супермен" през 1978 година.

Но парите не са единствената съблазън за него. Той се възползва от популярността си в Холивуд и удивителния си външен вид, за да получи всеки един мъж и жена, които иска.

Марлон наследява бохемския прочит на секса от своите родители. Баща му е виден любовчия, а майка му - склонна да флиртува с приятелите на сина си, което кара Брандо никога да не ги води вкъщи.

Актьорът се превръща в озлобен и гневен тийнейджър, който се разхожда с нож, пука гуми на коли, краде пари от съседите си и стреля по хора с въздушен пистолет. Една вечер се намесва в семеен скандал, при който пияният му баща бие майка му, като му казва, че ще го убие, ако още веднъж я докосне. Две години по-късно Марлон е изпратен във военната академия, където има сексуални отношения с друг кадет, а вероятно и с един от своите преподаватели.

Едва на 19 се мести в Ню Йорк, за да учи драма. Първата му приятелка е Селия Уеб, красива млада испанка. Тя е една от мнозината, които се надяват, той да се ожени за тях. Актьорът обаче отказва, дори след като Селия губи бебе от него и изпада в депресия. 

На 21 години той се прибира в дома си почти всяка вечер с различно "завоевание". 

"За него сексът беше като ядене или отиване до тоалетната", казват от актьорската гилдия за Марлон Брандо.

Колкото повече жени се "хвърлят" към актьора, толкова повече той се отнася с тях като с мръсници. 

"Наистина не можех да се състезавам с всичките му сексуални залитания, нито исках", заяви актрисата Шели Уинтерс, една от неговите любовници.

"Не че Брандо не можеше да обича, той обичаше много жени, но „просто не можеше да го покаже много добре“, твърди американската певица и комедийна актриса Кей Балард, друга тръпка на Брандо.

Адлер - дъщеря на преподавателката на Марлон по актьорско майсторство и жена, която той никога не успява да преодолее, стига до извода, че "никой не може да е женен за него".

Аферата му с Рита Морено продължава 8 години, дори и по време на годежа му с 19-годишна французойка. Последната го зарязва, след като го обвинява в изневери. Пуерториканската актриса Морено пък прави аборт, след като забременява от Марлон Брандо, който никога не ползвал контрацептиви.

Твърди се, че през 1955 г. красивият актьор започва флирт с Мерилин Монро, но за кратко. Въпреки че Брандо заявява, че отношенията им са продължили с години и тя му се е обадила преди смъртта си, авторът на новата му биография вярва, че са се виждали само веднъж-два пъти.

Марлон има три брака. Точно преди сватбата си с първата съпруга в леглото му има друга жена. Често се наслаждава на предизвикателството да съблазнява съпругите на своите приятели. 

Когато третата му жена Тарита се опитва да му каже, че го обича, той гневно настоява никога повече да не изрича тези думи.

Но има една жена, за която актьорът твърди, че истински е обичал - Джил Банер. Аферата им започва през 1970 година. "Нейната тайна беше, че за разлика от всички други жени, тя никога не бягаше след Брандо, когато той си тръгнеше от нея", коментира приятел на актьора.

Въпреки това тя също се уморява от полигамията на Марлон и според него спи с 18-годишния му син Кристиан в знак на отмъщение. Тя умира в автомобилна катастрофа през 1982 г.

Последната значима връзка на Брандо е с чистачката му Мария Руиз, от която има три деца. 

"Имах прекалено много афери. Прекалено много, за да ме опишат като напълно нормален, отговорен и интелигентен човек", казва Марлон Брандо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене