Калин Врачански озвучава новия български аудиосериал „До дъно“

Актьорът разказва историята за възмездие и изкупление на провален детектив под логото Storytel Original

Калин Врачански влиза в нова драматична роля в премиерния аудиосериал „До дъно“. Звездата от „Господин Х и морето“, „Стъклен дом“ и „Дървото на живота“ озвучава бившия блестящ следовател и настоящ алкохолик Петър.

Поредицата, създадена ексклузивно за Storytel България, е част от оригиналното българско съдържание на постоянно разрастващата се стрийминг платформа за аудио съдържание, която вече има над 700 български заглавия в портфолиото си.

„До дъно“ разказва история за възмездие и изкупление. Главните герои са мъж, решен да изгради отново своя живот, и жена, която търси отмъщение. Авторката на аудиосериала е Анна Пеева - политолог по образование, сценарист по призвание и графичен дизайнер и журналист по професия. Тя създава покъртителната история за проваления детектив, който трябва да извоюва обратно живота си, като се разплати с призраците от тъмното си минало.

„Нашите Storytel Original сериали са създадени специално за аудиторията ни, която е взискателна и търсеща истински добри истории. Добрият вкус на българския слушател е водещ за нас в създаването на достъпно качествено съдържание, което може да се слуша навсякъде и по всяко време“, казва Лиза Василева, мениджър на Storytel България.

“До дъно“ е част от серията оригинални български аудиосериали в Storytel, която стартира с „P.S. Някой трябва да плати“ от Богдан Русев. В портфолиото си платформата предлага и редица качествени световни аудиосериали. “Любимо за аудиторията ни е и заглавието „Граничен пост“ – апокалиптичен аудиосериал, написан от известния руски писател Дмитрий Глуховски. Българските слушатели на Storytel са истински фенове и на Съмър Карлсон – героиня на едноименен шведски сериал, написан в духа на любимия Уве на Бакман”, допълва още Лиза Василева.

Storytel Original предупреждава: „Вие ще намразите Петър, ще му се надсмивате, ще му съчувствате и накрая ще се влюбите в него. „До дъно“ води до пристрастяване!“.

В това може да се убедите и сами, като се запознаете с услугата и по време на Коледния панаир на книгата в НДК. В рамките на 5 дни почитателите на добрите истории ще могат да се насладят на над 700 български и над 50 000 английски аудио книги и аудиосериали. Мястото на срещата е на 4 етаж във Fox Book Café.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене