Осъденият в Швеция рапър Ейсап Роки се завърна в страната за концерт

Ейсап Роки СНИМКА: Ройтерс

Рапърът от САЩ Ейсап Роки се завърна в Швеция за концерт - само няколко месеца след като беше осъден за побой над 19-годишен младеж, предаде Ройтерс.

Изпълнителят, истинското име на когото е Раким Майърс, беше арестуван след концерт в рамките на хип-хоп фестивал в Стокхолм на 30 юни след спречкване с 19-годишния Мустафа Джафари, довело до побой над младежа. На 14 август Ейсап Роки и двама членове на антуража му получиха условни присъди за нападение. След като беше освободен, той заяви, че ще се завърне в страната като признателност за получената подкрепа, припомня агенцията, предава БТА.

"Благодаря на всички, които дойдоха днес", заяви 31-годишният рапър, продуцент и модел от сцената в зала "Ериксон Глоуб" в Стокхолм.

Пейки от клетка на сцената с танцьори, облечени като затворници, Ейсап Роки допълни: "Днес не съм ви събрал, за да обсъждаме шведските власти и политици или американските политици. Доведох ви тук за любов и единство".

По-рано през деня рапърът посети училище в предградие на шведската столица, считано за проблемен район от полицията, където позира с ученици. Във видео, публикувано в Инстаграм, Ейсап Роки сподели, че е щастлив да се завърне в Швеция.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене