Пенев пак е в списъка на ЦСКА

Пенев си тръгна със скандал от "Армията"

Томаш също има шансове да поеме "червените"

Любослав Пенев отново е в играта за треньор на ЦСКА-София. На "Армията" пак се търси треньор, след като стана ясно, че временният наставник Милош Крушчич няма да запази поста си.
Проблем пред завръщането на Пенев е скандалите, в които той периодично се забърква. Най-пресният датира от последното му назначение начело на "червените" през пролетта. Тогава Ел Голеадор си тръгна заради несъгласие с методите на ръководството. Това не е забравено от шефа на ЦСКА-София Гриша Ганчев. Но съществува вероятност той да даде още един шанс на Пенев, твърдят източници, запознати със ситуацията в Борисовата градина.
За подобен ход бе намекнато преди време от главния менъджър на клуба Стойчо Стоилов.
На среща с феновете на клуба през октомври Стоилов заяви, че целта пред ръководството е да вземе за треньор Любослав Пенев. Още тогава Стоилов е споделил пред привържениците, че основните фаворити са двама - Любослав Пенев и Стамен Белчев. Белчев в момента е обвързан с "Арда" и отпада от сметките. Възможно е ЦСКА-София да гласува доверие на Александър Томаш, но неговите шансове не са големи.
Привличането на специалист от чужбина към момента се очертава като най-вероятният сценарий за решаване на треньорската криза на "Армията".

Александър Томаш
Александър Томаш
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене