Елизабет Хърли: С кралицата ни преследва един и същи мъж

Елизабет Хърли Снимка: Инстаграм (elizabethhurley1)

Преди няколко дни очарователната Елизабет Хърли беше гост в вечерното токшоуто на Анди Коен, по време на което разкри, че двете с кралица Елизабет Втора имат един и същ преследвач.

Темата дойде след обаждане от зрител, който попита 54-годишната актриса дали е имала досег с обсебени от нея фенове.

"В лондонския офис имаме досие с надпис "Откачалки". И всеки път, когато определени хора ми изпратят писма, защото, вярвате или не, мнозина все още използват хартия, те отиват в тази папка. Има един човек, който... Всъщност, не знам дали ми е позволено да го кажа, но той преследва само две жени - аз съм едната, а другата е кралица Елизабет Втора“, разказа британката, цитирана от dir.bg.

В ефир тя сподели, че от Скотланд Ярд информират както нея, така и кралицата, всеки път, когато мъжът промени локацията си. После изрази опасение, че не е трябвало да споменава нищо от това по телевизията, макар вече да бе твърде късно.

Интересен факт е, че една от последните роли на Хърли беше в сериала "Кралски особи", в който изигра образа на кралица Хелена.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене