Новото парче на Есил Дюран е вдъхновено от природно бедствие

Петзвездно преживяване на брега на Егейско море вдъхновява Есил Дюран да мобилизира 20 души екип за снимките на видеото към новия си сингъл „За теб не струвам“. Тюркоазеният воден пъзел и дискретният лукс на хотел в Бодрум карат певицата да го маркира като локация за свой проект още преди да има идея за песен. В основата на танцувалното парче са ориенталските бийтове на албанския DJ Клаптоманик, който Есил Дюран открива в Instagram. “В „За теб не струвам“ има обръщане на творческия процес – седмица преди да снимам клипа, нямах готов аранжимент и се движех пред камерата в ритъм, който звучеше само в главата ми. Признавам си, че отстрани изглеждаше доста налудничаво, но се забавлявахме!“, споделя с усмивка звездата.

Опитът в дългогодишната й кариера й показва, че колкото по-трудна и предизвикателна е реализацията на една песен, толкова по-голям е хитовият й потенциал. „След серия перипетии се наложи аз да си напиша текста – нещо, което не ми се беше случвало от 5 години. Любопитен е фактът, че той не е базиран на някоя злополучна любовна история. Гледах новините с празен лист в ръка, говореха за природно бедствие и фразата „Причината за пожара“ отключи всичко. Аранжиментът във вида, в който кара хората сега да танцуват, е дело на Борис Павлов“, споделя Есил Дюран. Снимките на „За теб не струвам“ са белязани от недоразумения като изпуснат самолет и почти фатални грешки в комуникацията между българския и турския екип. Това не сваля градуса на настроението и шеметния сексапил, който изпълнителката показва в 4 бутикови костюма, проектирани от нея специално за видеото.
„Модата за мен е вторият основен герой в един клип. Ефектните линии в дизайнерските костюми подчертават силата на текста и музиката и гъделичкат въображението на ниво, в което човек веднага се припознава“, коментира изпълнителката на „Аз съм роза”, която от години развива успешно своя модна линия и е носител на престижната награда „Златна игла“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене