Дъщерята на Стоянка Мутафова: Имам грях към майка, ревнувах я от сцената (Видео)

Дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева-Муки

“24 часа” гостува в дома на Мария Грубешлиева

“До края тя ми остана освен майка и като сестра и приятелка. Аз имам грехове към нея, защото много я ревнувах от сцената. Мислих, че сцената стои на първо място, но беше много добра майка”, каза в специално интервю за “24 часа” дъщерята и най-близък човек на вече покойната Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева-Муки.

Точно преди една година кралицата на българския театър гостува в редакцията на “24 часа”. Тогава публикувахме празнично коледно интервю с нея. За съжаление, тази година коледните празници преминават със спомена за Мутафова. В навечерието на Рождество “24 часа” гостува в дома на народната любимка за интервю с дъщеря ѝ Мария.

“Когато реших да кандидатствам в НАТФИЗ, тя беше толкова против, като никога не ми е казала, че нямам талант. Каза ми: “При положение че си ми дете, злобата и завистта ще се стоварят върху теб”. Така и се случи”, разказва Грубешлиева за съветите, които е чувала от прочутата си майка.

За последните дни на Госпожа Стихийно бедствие, както я наричаха мнозина, и за това какво е да израстнеш около Калоянчев и Парцалев, четете в коледния брой на “24 часа” във вторник, 24 декември.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви

Напишете дума/думи за търсене