Вижте какво се случва с героите от сериала "Малкълм" 14 г. по-късно (Снимки)

Кадър: YouTube/FOX TV Bulgaria

Сериалът "Малкълм" си беше истинско явление в родния телевизионен ефир в началото на века. Хуморът беше пиперлив, а за днешно време дори неприемлив. Последният епизод на сериала се засне през 2006 г., предава "Дарик Нюз".

Какво се случва с любимите ни хлапета от сериала, както и техните екранни родители?

Франки Мюниц

Заради заболяване той не си спомня по-голямата част от снимките на сериала. "Повечето хора си мислят, че най-паметните години за мен са тези, в които снимахме сериала, но гледайки се, все едно гледам друг човек", коментира актьорът. Днес се занимава професионално с автомобилизъм.

Кристофър Мастерсон

Той изигра ролята на големия брат на Малкълм, Францис. Има доста роли, както в сериали, така и във филми. От 2010 г. насам е предимно DJ.

Джейн Качмарек

Тя изигра ролята на Луис, майката на Малкълм. Номинирана е за 3 награди „Златен глобус“ и 7 награди „Еми“. Все още се снима в сериали. Актрисата страда от артрит, заради който си сменя става през 2004 г.

Ерик Пер Съливан

Той изигра ролята на Дюуи - най-малкият и прецакан брат на Малкълм. През 2016 г. спира с актьорството. След това излиза и от медийния живот. Не е активен и в социалните мрежи.

Джъстин Бърфилд

Екранният Рийс също вече не се снима във филми и сериали. Днес е музикален продуцент. През 2010 г. става креативен директор на популярна звукозаписна компания.

Брайън Кранстън

Бащата на Малкълм изигра блестящо главната роля във "В обувките на сатаната". С тази роля получи 5 номинации за награда "Златен глобус", като печели една награда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене