Приятел на Меган: Това беше планът й - да напусне Англия и забогатее чрез Хари

Меган Маркъл и принц Хари СНИМКА: Ройтерс

Меган Маркъл има 100-процентовата подкрепа на майка си Дория Рагланд за решението си заедно с принц Хари да напуснат британското кралско семейство, а приятел на херцогинята на Съсекс споделя пред в. "Дейли мейл", че бившата актриса никога повече няма да се върне да живее във Великобритания.

Миналата сряда принц Хари и Меган изненадаха всички, обявявайки че се отказват кралските си задължения, за да започнат независим финансов живот, прекарвайки времето си между Великобритания и Канада.

Приятелят на Меган твърди, че тя има пълната подкрепа за постъпката си от 64-годишната й майка, която живее в Лос Анджелис.

"Тя наистина се тревожи за Меган и е облекчена, че дъщеря ѝ поставя психическо си здраве на първо място", твърди той.

Меган сама признава за трудностите, с които се сблъсква след раждането на Арчи, а приятелят й споделя, че тя "се чувства ужасно във Великобритания", както и че "не е могла да спи нормално, впоследствие получавайки паник атаки относно бъдещето си"

Приятелят й твърди, че това е бил  планът й през цялото време - "евентуално да напусне Великобритания и да изгради своя собствена империя с Хари"

"Дория вярва в това, човек да е верен на себе си и ще продължи да окуражава Меган да поема и занапред по неутъпканите пътеки", каза още той.

Рагланд бе забелязвана в четвъртък следобед да разхожда двете си кучета и да говори по телефона. В друг момент от деня бившата социална служителка и инструктор по йога е забелязана да се качва в джипа си и да тръгва нанякъде.

Това се случва в деня, в който Меган се върна в Канада, където бе оставила осеммесечния Арчи с бавачката му, оставяйки Хари да се оправя с отцепването от семейството му.

Очаква се и Хари да последва Меган до края на седмицата, но няма и информация за това кога би се върнал.

Съобщава се, че Меган е била забелязана на Кея Сидни в Британска Колумбия в петък, след което се е отправила към Международното летище Виктория, от където потвърдиха за "ВИП пристигащ", пише в. "Ванкувър сън".

Приятелят на Меган разкри, че тя няма никакво намерение да се връща да живее за постоянно във Великобритания. "Тя не иска да отгледа Арчи там и да си губи времето - ще ходи там на дълги визити, но нищо повече", добавя приятелят на бившата актриса. 

"Те искат да живеят за постоянно в Канада. Тя е каза, че иска къща в Уислър, близо до Ванкувър, и жилище в Торонто", сподели още той.

"Това което Меган иска -  получава. Тя иска да прави милиони, а това никога нямаше да се случи, ако тя не бе предприела драстични промени с Хари. Тя иска да е горе, редом с Джеф Безос и Уорън Бъфет".

"Някои от нейните приятели смятат, че ще се разведат с Хари и тя ще се омъжи за милиардер. Винаги е казвала, че иска да се омъжи за милиардер, преди запознанството й с Хари".

"Сега това няма да ѝ се наложи, защото заедно ще те изградят империя за милиарди долари - това, което иска от самото начало".

Превод и редакция: Винсент Тановски

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене