Крисия става любимка на Путин

От Слави до Путин - това може да е пътят на Крисия

Детето-чудо покорява руската сцена с Руслан Вега

Най-новата сензация на руската музикална сцена е Крисия Тодорова.
15-годишната певица, която успя с таланта си да омае Слави Трифонов, си поставя нова цел, и то не каква да е. Крисия се стреми да завладее руската публика, като прави дует с любимеца на Владимир Путин Руслан Вега. Според публикации в мрежата двамата изпълнители ще направят съвсем скоро хитово парче. Те пеят заедно на една сцена по време на участие на Вега в България по случай старата Нова година.

Обяд с Руслан Вега й гарантира слава в Русия
Обяд с Руслан Вега й гарантира слава в Русия

Талантът на Крисия е огромен според Вега
Талантът на Крисия е огромен според Вега

Рок динозавърът Руслан Вега е бивш вокалист на култовата руска банда "Земляне", която е любима на президента Путин. По време на концерта му в столицата малката Крисия също се грижи за доброто настроение на гостите. Според коментарите това нейно участие ще й даде сериозен тласък и популярност на необятната руска сцена. На обяд преди да излязат на сцената звездите обсъдиха предпочитанията на младата и талантлива Крисия. Вега е очарован от участничката в детската "Евровизия". Той остана крайно впечатлен от любовта й към джаза. Както самата Крисия сподели пред руския музикант, тя предпочита да прави свои варианти на култови джаз парчета.
"Запознах се с талантливата, млада и изключително мила Крисия. Тя има голямо бъдеще и пее много яко", написа Вега под видео в социалните мрежи.
Изпълнителят на редица руски рок хитове се запозна и с Башар Рахал. Вега имаше възможността да се научи да танцува хоро и да опита традиционна българска кухня.

Башар Рахал също успя да се докосне до рок легендата
Башар Рахал също успя да се докосне до рок легендата
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене