Рашфорд ще бори "Ливърпул"

Единствените загубени точки за "Ливърпул" бяха заради Рашфорд

Звездата на "Манчестър Юнайтед" готов за дербито

Маркъс Рашфорд е здрав и ще поведе "Манчестър Юнайтед" в дербито срещу "Ливърпул". Най-върлата битка на Острова е в неделя.
Нападателят контузи отново своя глезен срещу "Уулвърхемптън" в мач от Купата на Англия. Английският национал е преминал интензивна терапия за възстановяване, твърди пресата на острова. Според информациите Рашфорд ще започне титуляр. 22-годишният бързак има 19 попадения от началото на кампанията и е движещата сила на "червените дяволи".
През есента талантът отбеляза гола за своя тим при равенството срещу "Ливърпул" 1:1 в Манчестър. Това са единствените загубени точки от мърсисайдци за първенството.
Под ръководството на Юрген Клоп лидерите във Висшата лига са увеличили пет пъти своята цена. Когато германецът е назначен, стойността на отбора е била 360 милиона паунда. "Форбс" изчисли, че в момента "Ливърпул" струва 1,83 милиарда паунда.
"Клубът не купува суперзвезди, а създава такива", коментира тенденцията легендата на тима Джейми Карагър.
Той се аргументира с двамата лидери Мохамед Салах и Садио Мане. Египетският нападател беше купен за 38 милиона паунда, а в момента цената му е около 200 мил. паунда. Най-скъпите трансфери на Клоп - Върджил ван Дайк и Алисон също удвоиха своята стойност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене