Мишел Обама става на 56 години

Мишел Обама днес става на 56 години. Освен като съпруга на 44-ия президент на САЩ Барак Обама и майка на две дъщери, я познаваме и като адвокат, общественик и автор на книгата „Моята история“.

Тя се запознава с Барак, докато двамата работят в „Сидли Остин“. Когато Барак Обама печели изборите за Сената, семейството решава да живее в Чикаго вместо във Вашингтон.

Книгата с мемоарите на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама излезе в продажба на 13 ноември 2018 г. и веднага се превърна в хит.

В нея тя разказва искрено за живота - от детството си в Чикаго и сблъсъците с расизма през запознанството си с Барак Обама, кризите в брака им и влизането им в Белия дом, пише DarikNews.

Мишел Обама не скрива дори гнева, който изпитва, когато разбира, че Доналд Тръмп ще наследи Барак в Овалния кабинет. Мишел Обама изразява и недоумението си колко много жени са избрали женомразеца Тръмп пред съперничката му Хилари Клинтън през 2016 г. Тя си спомня в книгата си, че се е разтреперила от ярост, когато гледала разпространените кадри, в които той се хвали как тормози сексуално жени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене