Димитър Баненкин разбира, че има 31-годишно дете, преди 9 месеца

Баненкин показа снимка на двете си деца заедно. 
СНИМКА: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА АКТЬОРА

“Гледах те по телевизията и реших, че познавам сина ти”,  чува актьорът по телефона

 Актьорът Димитър Баненкин разбра, че има 31-годишен син, и то съвсем наскоро. “Така се случват хубавите неща! Преди близо десет месеца разбрах, че освен прекрасна дъщеря имам и чудесен син на 31 години...!”, написа той във фейсбук, а веднага след това заваляха поздравления от близки и почитатели.

“Истина е, не бих се пошегувал с подобно нещо”, разказа Баненкин пред “24 часа”.

Всичко става след едно телефонно обаждане. “Гледах те по телевизията и реших, че това е синът ти”, му казва жена в слушалката. Не след дълго е и първата среща между Баненкин и младия мъж, а тя е повече от емоционална и за двамата.

ДИМИТЪР БАНЕНКИН
ДИМИТЪР БАНЕНКИН

“Той не е израсъл с баща. Майка му се е оженила за друг мъж, който ги е напуснал, когато момчето е било на 4 години. Така че не е имал баща до себе си”, разказа още Баненкин.

Синът му се казва Иван и е плод на връзка на Баненкин, докато той още е бил студент във ВИТИЗ. Няколко години по-късно актьорът заминава за Германия, където живее и работи повече от 28 г. Докато един ден не решава да се върне в страната ни и да се отдаде пак на киното тук.

Освен 31-годишния си син, Баненкин има още едно дете - дъщеря Мая. Актьорът показа двете си деца заедно и в профила си във фейсбук.

Вълнуващата развръзка с откриването на сина му сякаш повтаря историята на един от героите на Баненкин. Той изигра Марин Дочев в сериала на Би Ти Ви “Скъпи наследници”. Героят също разбира, че има една пораснала дъщеря, за която никога не е подозирал. И тя веднага става част от семейството му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене