Скарлет Йохансон разкри детайли за 24-ия филм от "Черната вдовица"

Скарлет Йохансон Снимка: Ройтерс

Скарлет Йохансон разкрива подробности за 24-ия филм от поредицата "Черната вдовица", чиято премиера е на 1 май, предаде БТА.

Създателите на 24-ия филм от поредицата в специално видео зад кадър разкриват интересни детайли за продукцията. Продуцентът Кевин Файги, режисьорът Кейт Шортланд и Скарлет Йохансон (Наташа) разказват за основната заплаха, която ще разтърси света на Наташа - енигматичният суперзлодей Таскмастър.

Фентъзи екшънът ще срещне зрителите и с нейното "семейство". Това са Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), част от мистериозен научен експеримент. Явяващият се като техен баща Алексей Шостаков (Дейвид Харбър) е известен като Червения пазител - руския еквивалент на Капитан Америка.

"Черната вдовица" пресъздава емоционалната история на Наташа Романоф и нейния труден път от опасен наемен убиец на КГБ, през агент на ЩИТ, до един от най-важните членове на Отмъстителите.

Действието се развива малко след събитията от "Първия отмъстител: Войната на героите", когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Докато бяга от закона, Наташа Романоф трябва да се изправи срещу демоните от мрачното си минало. Това се случва за първи път, в който тя е оставена да действа свободно и сама да взима решения за съдбата си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене