Дженифър Анистън съблече роклята си и остана само по награда (Снимка)

СНИМКИ: инстаграм/ jenniferaniston

В неделя бяха раздадени наградите на американската Гилдия на филмовите актьори. Бляскавата церемония събра на едно място много звезди, а „черешката на тортата“ определено беше любимата на всички актриса Дженифър Анистън.

Тя попадна в обективите на световните медии не само заради разменените прегръдки и погледи с Брад Пит, които взривиха интернет, но и заради невероятната й визия, предаде Dariknews. 

Дженифър бе заложила на дълга, бяла копринена рокля на Christian Dior, която невероятно подчертаваше съвършените й форми. Или... да срещнеш бившия си с най-секси роклята!

По-късно звездната блондинка публикува палави снимки със закачлив текст в профила си в Instagram, в който тя е изключително активна.

На един от фотосите тя е в колата на задната седалка и е полегнала, за да не смачка роклята си преди церемонията. На втората снимка се вижда само мраморна вана, пред която е съблечен тоалетът й, обувките и спечелената награда.

А текстът е ясен: „Без нито гънка...Беше по-трудно, отколкото изглежда“, пошегува се тя за вида на роклята й, който е успяла да запази.

„Някъде между тези две снимки ми подарихте нощ, която никога няма да забравя. Благодаря ви“, допълва тя.

А Дженифър къде е и защо е без дрехи... това оставаме на вашата фантазия. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене