Стинг не иска да снимат филм за живота му

Стинг Снимка: Архив

Стинг не иска животът му да бъде проследен в биографичен филм, напомнящ лентите "Бохемска рапсодия" и "Рокетмен", защото настоява да бъде показан по "артистичен начин", съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Стинг сега работи над мюзикъла "Последният кораб", за който е написал музиката и текста, и в който изпълнява роля. Персонажът му работи в корабостроителницата в Нюкасъл и напомня за собственото му детство. Стинг поясни, че предпочита шоуто да представи живота му, вместо Холивуд да заснеме блокбастър на тази тема.

"В мюзикъла животът ми е показан по артистичен начин - поясни той. - Заглавието "Последният кораб" е метафора. Вероятно съм замесен в представянето на живота си повече, отколкото съм предполагал. Персонажът ми е смесица от тези на баща ми, чичовците ми, хората, с които съм отрасъл."

Макар че не желае да бъде заснет посветен на него биографичен филм, бившият фронтмен на групата "Полис", чието истинско име е Гордън Съмнър, увери, че "Последният кораб" може да бъде адаптиран за големия екран в бъдеще.

Представления на мюзикъла в момента се изнасят в Лос Анджелис, където са планирани до 16 февруари.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене