Баскетболист от НБА сега е клошар, пребиват го по улиците (Видео)

Бивш известен баскетболист сега е клошар, който проси на улицата, често пъти доста агресивно, и затова често е пребиван като куче. 36-годишният Дилонти Уест има 10 сезона в някои от най-големите отбори в НБА, изиграл е над 400 мача в баскетболния елит на Америка заедно с мегазвезди като ЛеБрон Джеймс, спечелил е през кариерата си над 16 милиона долара, пише Канал 3. 

Според американските медии Уест, който още по време на кариерата си е диагностициран с биполярно разстройство, е стигнал до дъното заради психични проблеми и пристрастености. Един от най-скандалните инциденти с него е отпреди 10 години, когато е спрян на магистралата с мотоциклет триколка. Полицията открива у него пистолет Берета, револвер Рюгер и пушка Ремингтон в калъфа за китара на гърба му. Отървава се с електронна гривна, пробация и 40 часа обществен труд, както и сеанси при психолог.

 Скорошно видео как го ритат насред шосето потресе феновете, а негови бивши съотборници и треньори призоваха ръководството на НБА да помогне на един от многото блудни синове на най-бляскавата и богата баскетболна лига. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене