Николас Цитиридис седна на стола на Слави Трифонов в Би Ти Ви

Николас Цитиридис е новият водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви.

Често ме питаха как ще се чувствам в стола на предишния водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви. Столът е нов и се чувствам страхотно. Това каза стендъп комедиантът Николас Цитиридис, който сяда на мястото на Слави Трифонов като водещ на развлекателното късно предаване на телевизията.

"Зрителите са свикнали в този час дълги години да гледат един човек. Какво ще кажат те сега? Разгеле, беше време", разсмя Цитиридис всички, дошли да го видят за първи път в декорите на предаването. "Роден съм в Атина, живея в "Дружба". Когато бях 5-годишен, се преместихме от Атина в "Овча купел", а това може да е много стресиращо за едно момиче. Чудя се какво ще кажат моите приятели като ме видят по телевизията - "А, гърчина!" Когато бяхме малки, любимата ни игра беше "всички срещу гърчина", продължи с шеговит тон Цитиридис.

"Рязко се усети нуждата от вечерно забавно шоу през последните месеци. Събрахме екип, но оставаше един въпрос - кой да е новият водещ. На първия етап погледахме на него като стендъп комик. На втория - като сценарист. А на третия разпознахме у него нашият водещ. Той е млад, интелигентен, чаровен", представи Цитиридис Ангелина Белчева - мениджър "Локална продукция" в "Би Ти Ви медия груп".

Николаос е учил е журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. Професионалния си опит, свързан с настоящата му роля в телевизията, натрупва като радиоводещ, репортер в онлайн медии, сценарист, блогър, автор и др. От 2016 г. се занимава със стендъп комедия, като само досега има над 300 представления в цялата страна.

Когато за репетициите застава пред камерата като водещ на новото вечерно предаване на Би Ти Ви, непрекъснато го прекъсват със звуков сигнал. "Нищо не ми се разбираше", разказа той. затова се среща с доц. Георги Лозанов и го разпитва какво е допустимо да казва в ефир, за какво могат да го глобят и какви жестове са допустими. "Мога ли да казвам член?", пита Цитиридис Лозанов. "Зависи какво мислите с него", отговаря му медийния експерт. И след това бързо добавя: "Не го казвайте!"

При въпроса дали може да показва среден пръст, Лозанов шеговито отговаря: Това могат да правят само генералните директори.
"Вечерното шоу на Николаос Цитиридис" тръгва на 27 януари, понеделник, от 22,30 ч. То ще се излъчва всеки делничен ден и ще е по класически образец на този жанр - с музикален бенд, интервюта с интересни и известни гости, скечове и изпълнения на живо. "Ще ми гостуват само най-интересните, най-обичаните и най-талантливите. И Криско", продължи с шегите водещият.

"Вечерното токшоу е най-взискателният от всички телевизионни развлекателни формати по отношение на водещия. Затова сме щастливи, че имаме най-добрия автентичен талант, подходящ за съвременната телевизия. Подобно на водещите на световните вечерни шоупрограми, той е многопластов - и като артист, и като медиен професионалист. Николаос ще бъде ангажиран и със създаването на част от съдържанието на шоуто. Убеден съм, че ще спечели любовта, вниманието и ангажираността на всички наши зрители", коментира Флориан Скала, главен изпълнителен директор на "Би Ти Ви медия груп".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене