Кондукторка към възрастен пътник в Пловдив: Виж колко съм готина, вземи ме! (снимки)

Кондукторката Нели Тодорова предлага брак на непознати пътници в рейса. Снимка: 24 часа

64-годишна наперена кондукторка от Пловдив предложи брак на възрастен пътник в рейса. Човекът се качи в автобус № 44 от южната страна на тунела.

"Имаш ли си баба", попита го Нели Тодорова, докато късаше билетчета. Човекът отвърна, че е вдовец. "Вземи ме! Виж колко съм готина. И моят дядо си отиде преди 12 г. Но с теб ще живеем добре", отправи му директно предложение тя. На дядото очите светнаха, а останалите пътници се засмяха.

Издокарана с блузон в пепел от рози и черен кожен панталон, тя разпалено разказваше за себе си.  В този момент на следващата спирка се качиха още хора и Тодорова се завтече да ги таксува. "Рейсът минава ли покрай бившия ресторант "Стадиона", попита я млад мъж.  "Качвай се! И да не върви оттам, специално за теб ще минем да те закараме",  отвърна тя на непознатият.

Дядото остана изумен от предложението на кондукторката.
Дядото остана изумен от предложението на кондукторката.

После пак се върна при дядото, който беше седнал, и започна да му рказва за живота. "Весел човек съм. Никога няма да се скарам. Обичам хората и работя с усмивка", продължи да се предлага. Обясни му, че от година и половина е пенсионерка с 289 лева. Парите не стигали и се хванала кондуктор. "Работата не ме плаши. Домакиня съм, обичам да се веселя и винаги съм нагласена с прическа, лак и грим",  добави тя.

В този момент телефонът й звънна и тя се отдръпна от дядото. "Ей, тъкмо зарадва човека и го заряза", рече пътничка.

"По-добре такива весели и усмихнати кондукторки, отколкото намръщени и готови за кавга", коментираха пътници. Тодорова е от малкото, които са любезни с хората в рейса. "Такава си е. По някой път дори танцува в автобуса, за да създава настроение", казаха от фирмата, в която работи.

Обичам да се веселя, казва Нели Тодорова.
Обичам да се веселя, казва Нели Тодорова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене