Джошуа задрасква Кобрата

Джошуа и Пулев засега се разминават

Кубрат Пулев не влиза в плановете на световния шампион Антъни Джошуа за 2020 година. Уж сигурният мач е на път да пропадне заради разминавания между двете страни. В такъв случай британецът трябва да се откаже от титлата си в IBF и Пулев ще трябва да се бие с друг противник. Основният проблем за мач между Кобрата и Джошуа е твърдото желание на шампиона да защитава пояса си в Лондон. От своя страна Пулев и щабът му искат двубоят да е в Истанбул. Към момента Джошуа е отворен за бой с украинеца Александър Усик и с победителя от предстоящата битка между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри.
"Определено ще се радвам да се бия отново на "Уембли" - 100% - казва Джошуа. - Лудост е да казвам, че съм се боксирал тук, това е цяла благословия. Ако зависи от мен, през 2020-а ще се бия с Усик и с победителя от Уайлдър - Фюри. Ще бъде по-добре за мен да се бия с някой от тях сега, преди да са загубили. Поражението ти влияе по странен начин и опитът, който придобиваш, за да се справиш с него, може да изкара най-доброто от теб. Но определено ще има битка с победителя."
Мениджърът на българския боксьор Ивайло Гоцев също потвърди за провалените засега преговори с британския щаб. "Ние създадохме условия за провеждането на мача в Истанбул - каза Гоцев пред "Дневник". - Те искат в Лондон. Предпочитат да вземат по-малко пари, но да са у дома. Изглежда, се притесняват от силния съперник Кубрат Пулев. Идеята е да играем с Джошуа, а не той да оваканти титлата, защото Кубрат се е готвил да има мач със световния шампион."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене