Истории за любов, приятелство и амбиция в горещия сериал „Съни бийч“ по bTV

Новата българска седмична продукция тръгва на 28 февруари от 21,30 ч.

„Съни бийч“ разказва историята на четирима приятели, сезонни работници в Слънчев бряг. Те са млади, умни, находчиви и много различни. Свързва ги изключително приятелство, основано на взаимно доверие, честност и откритост. Житейският път, личните им истории и амбиции ги отвеждат в черноморския курорт, където те не просто работят и се забавляват, но и се налагат като добри професионалисти. Настъпва обаче мигът, в който четиримата попадат на кръстопът. Всеки трябва да се изправи срещу собствената си съдба и да поеме живота си в ръце. Този повратен момент се случва именно в Слънчев бряг - място, където цари безкраен купон. Това превръща курорта в олицетворение на хаоса, в който реално се намират персонажите в този етап от живота си.

Тази пролет bTV и „Междинна станция“ ще предложат на телевизионната аудитория новия български сериал „Съни бийч“. Всеки петък от 21,30 часа той ще пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации –Слънчев бряг. Романтичната комедия, продуцирана според световните кино стандарти, повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите.

Поредицата се отличава с уникален хумор, поднесен по свеж и лек начин. Историите в „Съни бийч“ ще завладеят зрителите със своята автентичност, динамика и съвременно звучене, като в тях има всичко – любов, приятелство, задкулисни игри, борба за професионална реализация и власт, борба да бъдеш себе си и да имаш бъдеще с децата си.

Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова, Виттория Николова и др. са сред талантите, които си партнират с големи имена от различни поколения български артисти. Сред тях са Даниел Цочев, Николай Ишков, Стоян Радев, Мариан Маринов, Пенко Господинов, Любомир Ковачев и други. В отделни епизоди към актьорския състав се присъединяват гост-звезди. Тяхното присъствие добавя онзи нюанс на наситеност, емоционалност, динамика и плътност на сюжета, който създава уникалния хумористичен облик на сериала. Богатата палитра от актьори представя на любителите на български сериали вълнуващи човешки съдби, лични истории и страсти.

Режисьор на „Съни бийч“ е младият талант Димитър Димитров, работил по успешни български филми и сериали. Сред създателите на сериала са още Станислав Тодоров - Роги и операторите Борис Славков и Димитър Неделчев. Сценарият е дело на Александър Чобанов, Иван Христов, Ема Борисова, Владислав Тинчев, Мирон Крумов и Христо Кабаджов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене