Асен Блатечки и Диляна Попова в любовен триъгълник

Художествено пресъздаване на исторически моменти от българската действителност в края на Втората световна война със заглавието „Останалото е пепел“ тръгва по кината от 6 март.
Историческите моменти се преплитат в романтична сюжетна нишка. Асен Блатечки влиза в обувките на видния български политик, дипломат и финансист Атанас Буров, а в ролята на влюбената в него секретарка Мария е Диляна Попова.
В звездния каст на режисьора Жоро Костов ще видим още БенКрос, който е разказвачът във филма.

Сред актьорите, които ни пренасят в далечната 1944-та година, са Нейтън Купър, Неда Спасова, Евгени Будинов, Петър Райжеков, Симеон Лютаков, Свежен Младенов и др.

За да вземе интервю от банкера Буров, в София пристига американският репортер Джордж Смит, в чиято роля е НейтънКупър. Чужденецът попада в поредица от интересни ситуации с неочаквани развръзки, романтична изненада от съдбата и доста обрати, които оставят следи за цялживот. В късните си години Джордж (в ролята е БенКрос) се завръща към своите спомени, за да разкаже събитията от онези години.

Във филма са използвани реални архивни кадри от разрушената по времето на Втората световна война София, а безупречната автентична визия във филма е дело на художник-сценографа Боряна Минчева.

Режисьор на лентата е ГеоргиКостов, сценарият е на писателя Александър Томов, оператор е Емил Топузов, а музиката в "Останалото е пепел" е създадена от Петко Манчев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене