Радев нощувал в Арбанаси след новината за записите на прокуратурата (Снимка)

СНИМКА: "Борба"

Президентът Румен Радев е пренощувал в луксозен комплекс в Арбанаси, където е вечерял с богато меню, след екшъна със СРС-афарата вчера. Държавният глава и голяма част от неговия екип са останали в комплекс „Болярско село“ на път от Разград за Габрово, където той беше днес, пише "Борба".

Изданието посочва, че именно в Арбанаси Радев посрещнал и новината, че за пръв път в историята на България прокуратурата има данни за досъдебно производство, с което е свързан действащ президент, за което от разследването разпространиха запис от телефонен разговор между Радев и шефа на ВВС ген. Цанко Стойков.

Според домакините в луксозния комплекс в Арбанаси президентът е бил спокоен и в добра кондиция, пише още "Борба". Вечерта не е стоял до късно и е вечерял специалитет „Порчини“, който включва свинско бонфиле с манатарки, както и свежи салати. После пък се снимал с хора от персонала. Визитата му не е била официална и не е била обявявана никъде. Това е второто му подобно посещение в Арбанаси в рамките на година, като винаги е отсядал на едно и също място.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене