Би Ти Ви изтегли със седмица по-рано старта на "Съни бийч"

Явор Бахаров е разглезен богаташки син в сериала.
СНИМКИ: БИ ТИ ВИ

С новия сериал "Съни бийч" Би Ти Ви ще мине в пролетната си програмна схема. Той ще тръгне седмица по-рано от обявеното.

Вместо на 28 февруари, четвъртък, в 21,30 ч, както беше първоначалната информация, първият му епизод ще бъде излъчен на 21 февруари, петък, в праймтайма - от 20 ч.

Освен със „Съни бийч“, денят на старта на пролетния сезон на Би Ти Ви ще бъде отбелязан със специална забавна вечер.

Веднага след премиерата на сериала зрителите ще могат да гледат комедията „Такси 5“, а „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще започне по изключение в 23,00 часа.

След премиерата на „Съни бийч“ пролетният сезон на телевизията продължава с новите сезони на „Гласът на България“ на 23 февруари от 20 часа, "Мастършеф" на 24 и 25 февруари от 21 часа, „Смени жената“ на 26 февруари от 21 часа и „Бригада Нов дом“ на 27 февруари от 21 часа.

След премиерния си епизод „Съни бийч“ ще продължи да се излъчва всеки петък от 21,00 часа.

Сериалът пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации – Слънчев бряг. Той показва историята на четиримата приятели, сезонни работници в голям хотел на Слънчев бряг - умният и чаровен Гомес (Бойко Кръстанов), пиколо и разведен баща, сексапилната аниматорка Ивон (Евелин Костова), задръстената ѝ сестрата Дарина (Лидия Инджова), назначена за екскурзовод, и супер сваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен (Иво Аръков).

Евелин Костова и Лидия Инджова в кадър от "Съни бийч"
Евелин Костова и Лидия Инджова в кадър от "Съни бийч"

По всичко изглежда, че това ще е последното лято за групата, защото осъзнават, че искат да постигнат нещо повече с живота си. Работата им минава в справяне със странни, комични и нелепи ситуации с гости на хотела, основно със страни прищевки на чужденци. Скоро обаче на хоризонта се появява общ враг, с когото групата трябва да се справи. Това е младият син на собственика на хотела - арогантният и несигурен Никола (Явор Бахаров) - разглезено богато синче, на когото в миналото са му се подигравали. Сега той е готов за отмъщение.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене