Истински пожарникари гледаха премиерно "Ягодова луна" с Асен Блатечки

Екипът се събра за предпремиерна прожекция по-рано днес.
СНИМКИ: НОВА ТВ

Истински пожарникари бяха сред първите зрители на драматичния сериал на Нова тв "Ягодова луна". В центъра му са именно те - пожарникарите, които с работата си спасяват човешки животи.

Комисар Тошко Тошев, заместник-директор на Столична дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, лично поздрави актьора Асен Блатечки за автентичното му представяне. „По време на снимките разчитахме изцяло на подкрепа на професионалистите. Всички пожарникарски костюми са истински и са на действащи хора в тази прекрасна професия“, разказа Блатечки.

Александър Сано и Рая Пеева са с роли в сериала.
Александър Сано и Рая Пеева са с роли в сериала.

"Ягодова луна“ е сериал, който ще ви изненада с разказ за едни много специални хора – пожарникарите. В сериала ще видите преплитащи се сюжетни линии и любов, а освен тях - екшън и каскади", каза колежката му Радина Боршош след премиерната прожекция.

"С Елена Иванова, с която работим в тандем, стигнахме до идеята да покажем живота на съвременните пожарникари през драмите на героите – тези, които преживява всеки българин, всеки родител, всеки влюбен. Пожарникарската професия остава една от най-важните и чисти професии в днешни дни. Хората, които работят това, живеят един изключително достоен живот, който не подлежи на никаква морална корупция. Това ще видите и в сериала“, обясни сценаристката Милена Фучеджиева.

"Ягодова луна" тръгва на 25 февруари от 22 ч по Нова тв.

Александър Сано и Радина Боршош
Александър Сано и Радина Боршош

Част от актьорския състав
Част от актьорския състав

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене