Volvo обнови S90 и V90, вече са хибриди

Volvo Cars официално представи обновените версии на луксозния седан Volvo S90 и премиум комби моделите Volvo V90 и Volvo V90 Cross Country. Те се отличават с изискан външен дизайн и върховата за гамата озвучителна система от Bowers & Wilkins.
Всеки модел на Volvo вече е достъпен с 48-волтовите опции за хибридно задвижване на компанията. Това допълнително подкрепя устойчивите амбиции и насоченост към електрификация.
По отношение на екстериорния дизайн, от Volvo са направили редица нововъведения, които да усъвършенстват още повече Volvo S90 и Volvo V90. Част от тях са нови фарове за мъгла, нов дизайн на спойлерите и долната предна броня.
При Volvo V90 и Volvo V90 Cross Country най-забележителната промяна е чисто новия дизайн на задната светлина, включващ LED фарове с отличителните светлинни подписи и мигачи. Гамата от нови цветове на екстериора и опции за гумите дават още по-добра възможност за персонализиране при конфигурация.
Изцяло модернизираната аудио система Bowers & Wilkins пък представя още по-добро изживяване в автомобила, благодарение на нови функции като подобрен усилвател, автоматично спиране на шума от автомобила и нова настройка, пресъздаваща звука от любимия ви джаз клуб.
Обновените модели вече разполагат и с още едно подобрение. Advanced Air Cleaner е технология със сензор за частици PM 2.5. Първоначално разработен за китайския пазар, сега вече се предлага за всички пазари. Той позволява на шофьорите да следят качеството на въздуха вътре в автомобила през централния екран. При желание, Advanced Air Cleaner може да почисти въздуха в купето от почти всички малки частици прах само за няколко минути.


Както новата аудио система Bowers & Wilkins, така и технологията Advanced Air Cleaner се предлагат за всички модели от серията 90 и 60, базирани на SPA платформата. 12-волтовите контакти в задната част на купето са заменени с двойни USB-C порта. Функцията за безжично зареждане на смартфони, предлагани за първи път при компактния SUV Volvo XC40, вече се предлага при повечето модели от сериите 90 и 60.
По отношение на интериора, ексклузивните седалки с вълна, представени за пръв път при Volvo XC90 миналата година, сега се предлагат и при всички модели от линията 90 и 60. Достъпна ще бъде и опция за интериор без кожа за най-високите нива на оборудване.
Volvo Cars значително увеличава броя на хибридните си автомобили, като прави тази опция достъпни за всеки модел. Този начин на задвижване осигуряват на водачите до 15% редуциране на разхода на гориво и намаляване на вредните емисиите при шофиране.
Моделите, на които бяха представени Mild хибридни версии за пръв път миналата година бяха Volvo XC90 и Volvo XC60. А през настоящата те вече са достъпни за автомобилите от серия 90 и 60, както и за Volvo XC40. Volvo V90 Cross Country с Mild хибридно задвижване е прецедент в историята на Cross Country гамата.
В допълнение с линията Recharge, съдържаща само хибридни и изцяло електрическите автомобили, Volvo Cars вече предлага електрифицирана версия на всеки един от своите модели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене