Решено: Принц Хари и съпругата няма да използват бранда "Съсекс роял"

Принц Хари и Меган Маркъл СНИМКА: Ройтерс

Принц Хари и съпругата му Меган няма вече да използват бранда "Съсекс роял", след като се отказаха от задълженията си като висши членове на кралското семейство, съобщават световните агенции.

Кралската двойка водеше преговори за запазването на марката, но според британските закони те не могат да свързват имената си с термина "роял" /кралски/. Също така заявката на принц Хари и съпругата му за запазването на търговската марка "Съсекс роял" беше оттеглена. Изтъква се, че херцозите на Съсекс ще съсредоточат усилията си за създаването на нова организация през пролетта, предаде БТА.

Кралската двойка използва бранда "Съсекс роял" в названието на своя сайт, а също така и в акаунта си в Инстаграм. Преди отказа от използването на наименованието се считаше, че модната линия "Съсекс роял" можеше да се използва като източник на доходи след преместването им да живеят в Канада.

Кралица Елизабет Втора е забранила на принц Хари и на Меган да използват марката "Sussex Royal", защото "не могат да се продават като кралски особи", съобщи по-рано в. "Дейли мейл".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене