Дъщерята на София Кузева избрана за лице в немска предвеликденска реклама

Дъщерята на София Кузева избрана за лице в немска предвеликденска реклама

Криста в рекламата, която се върти по немските телевизии

Двоен празник имаше българският модел Криста Чернева през миналата седмица. На 21 февруари навърши 21 години и стана пълнолетна по законите на всички страни в света.

В навечерието на рождения ѝ ден по телевизиите в Германия пуснаха новата предвеликденска реклама на световна верига за хранене с участие на Криста.

Тя е дъщеря на артистичното семейство на хубавата София Кузева (“Вчера”, “Очите плачат различно”) и актьора красавец от Младежкия театър преди 1992 г. Панчо Чернев (“Очите плачат различно”). Родена е в Берлин, където баща ѝ няколко мандата е директор на Българския културен институт.

За ролята в рекламния клип Криста успява да победи десетки момичета на специален кастинг в Берлин - избрана е от раз! Освен това Криста Чернева е лично поканена от организатора на събитието Place to B, което се провежда всяка година по време на “Берлинале”. Тя е сред гостите на галавечерта Cinema for Pеаce в рамките на филмовия фестивал в Берлин.

Едва 13-годишна, Криста се снима в австрийския филм “Нощ в края на лятото”, в който партнира на майка си София. Следват участия в още три филма.

Сега Криста членува в две агенции - модна и филмова. Не е манекенка и не дефилира - участва само във фото- и кинореклами. Участвала е във фотосесии в Китай, САЩ, Париж и др.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене