Истина или лъжа: Всички пишат, че Яна Маринова изчезнала от мрежата

Актрисата само е сменила името на профила си

“Яна Маринова изчезна! Няма я! В социалните мрежи няма и следа от нея. Известната актриса е ограничила присъствието си във виртуалното пространство, с което хвърли в паника феновете си”, написаха много клюкарски издания през последните дни.

Истината се оказа съвсем прозаична - просто е променила името си в инстаграм, като е добавила official - тоест че това е нейният официален профил в социалната мрежа.

“Нормално е да има “изгубени в превода”, защото много хора нямат личен инстаграм и търсят информация за даден човек през гугъл. А там системата отчита yanamarinovaofficial като нов потребител. В днешно време се случват много такива мискомуникации, което си е направо повод за трагикомедия”, обясни с усмивка актрисата пред “24 часа”.

Освен че играе талантливо, тя вече е и успешен филмов продуцент. След триумфа на “Привличане” сега направи “Диви и щастливи”, който се радва на голям успех не само в България, а и в чужбина. Тя и екипът ѝ обиколиха няколко европейски града, където представиха лентата пред пълни зали.

Освен в киното Яна Маринова се изявява и като театрална актриса. В момента играе в три постановки - “Изборът на Марта” (постановка на варненския театър), “Смях в залата” (спектакъл на хасковския театър “Иван Димов”) и “Любовни писма” (“Сити марк арт център”).

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене