Хилари Клинтън на Берлинале: Върхове и падения имаше в живота ми

Хилари Клинтън на Берлинале Снимки: Ройтерс

Хилари Клинтън - бивша първа дама на САЩ, бивш държавен секретар и кандидат за президент, беше аплодирана бурно при появата си на Берлинале, предаде ДПА.

Седемдесет и две годишната Клинтън гостува в столицата на Германия за премиерата на "Хилари" - документална поредица от четири части, посветена на живота й, която ще бъде излъчена от кабелния канал "Скай".

"Това беше моят живот. Не можех просто да кажа "Говорете ми само за неща, които наистина бяха лесни. Щеше да е смешно и нямаше да ви убегне", сподели Хилари Клинтън.

"Важно е за обществена личност да заяви: "Вижте, подобно на всеки друг в живота ми имаше върхове и падения, голямо удовлетворение и разочарование. Водих личен живот и обществен политически живот. Исках, ако е възможно, да бъде представена всестранно", допълни Клинтън.

Документалната поредица "Хилари", режисирана от Нанет Бърстийн, комбинира поглед зад сцената на президентската кампания на Клинтън през 2016 г. с интервюта с приятели и хора от политическия й живот. Съпругът й Бил Клинтън, например, обсъжда аферата си с бившата стажантка в Белия дом Моника Люински, разказва БТА.

Бившата първа дама на САЩ каза още, че винаги е била популярна, когато е била "в служба на друг".

"Когато обаче направих крачка напред и се кандидатирах за Сената и за президент според собствените си условия, хората станаха податливи на редица двойни стандарти и стереотипи, с които всички ние все още живеем", заяви Хилари Клинтън.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене