Жени Калканджиева загражда Николаос

Снимка ги издава, посяда му в скута, осигурява му харем 

Жени Калканджиева загражда Николаос както орлица - яре сукалче!
Стръвницата сред българските красавици, покорителката на мъжки сърца и шестата по красота в света (онзи конкурс беше преди 20 години, но прякорът си е прякор!) сега се завъртя покрай Николаос Цитиридис.
И кой би устоял агресивната еротика и сексапил, които пръскат от покорителката на модните подиуми, еле пък 25-годишният наследник на Слави Трифонов. Тепърва ще се чакат рейтинг резултати за гледаемостта на вечерното шоу, но едно е факт - Николаос засега е "наследник на Слави" само по документи, не и по слава или скандалност.

Николаос се видя в чудо
Николаос се видя в чудо

Но кога за последно сексбогини ухажваха Слави в ефир?! От онова паметно гостуване на порнозвездите Дора Вентер и Дора Месарос минаха бая години. А ето че Николаос не може да се отърве от женско внимание!

Шестата по хубост има какво да покаже
Шестата по хубост има какво да покаже

Онази вечер именно с Калканджиева отпразнува рождения й ден в студиото, а любопитен кадър зад кулисите издава колко е привързана шестата към Цитиридис. На пикантната снимка Жени Калканджиева седи в скута на невинния водещ, и то по какъв начин!

Жени Калканджиева не си поплюва с провокациите
Жени Калканджиева не си поплюва с провокациите

Заради позата и минижупа, с който показва перфектни крака, всъщност Жени К. търка "д"-то си в Цитиридис. Това явно не е достатъчно на двамата палавници, защото край тях са една, две, три... осем красавици! Манекенките на Жени не дадоха дъх на гръцкия водещ, взимаха му мерки, налазиха го като истински харем!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене