Певицата Дъфи разкри, че е била изнасилена

Дъфи СНИМКА: Инстаграм

Британската певица Дъфи обясни дългото си отсъствие от музикалната сцена, разкривайки, че е била "изнасилена, дрогирана и държана в плен няколко дни", предадоха световните агенции.

В публикацията си в инстаграм 35-годишната Дъфи не съобщава подробности за това къде и кога се е случил инцидентът. Певицата уверява феновете си, че сега е добре, но й е било необходимо време, за да се възстанови от премеждието, предава БТА.

Дъфи пожъна голям успех с хитовия сингъл "Mercy" и дебютния си албум "Rockferry", издадени през 2008 г. Тавата й донесе награда "Грами" през 2009 г., както и три отличия БРИТ. След като издаде втория си, не толкова успешен албум, през 2010 г., Дъфи изчезна от светлините на прожекторите. Изпълнителката участва в трибютен концерт за Едит Пиаф през 2013 г. в Ню Йорк и се появи в малка роля в британския криминален филм "Легенда" през 2015 г., но от тогава рядко е виждана или чувана. 

"Много от вас се чудят какво се случи с мен, къде изчезнах и защо. Истината е, и моля, повярвайте, сега съм добре и невредима, че бях изнасилена, дрогирана и държана в плен няколко дни. Оцелях, но ми трябваше доста време, за да се възстановя", пише Дъфи в инстаграм.

Певицата не разкрива кой и кога я е държал в плен, но казва, че през идните седмици ще публикува видео интервю, в което би отговорила на всички въпроси.

"Вероятно се чудите защо не използвах гласа си, за да изразя болката си. Не исках да показвам на света тъгата в очите си. Запитах се "Как мога да пея от сърце, ако то е разбито?" Макар и бавно, раните зараснаха", допълва Дъфи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене