Фабрика за тарикатски консерви

За снимка №1:Ех, забележете само каква огромна солидарност към хората с увреждания искри от тази снимка! Бетонните колони са поставени така, че дори световният рали-шампион Себастиян Льоб не би успял да паркира между тях. И тук, при това нелепо строително изпълнение е редно да кажем, че със сигурност работният персонал е бил пиян и неадекватен по време на работа. Крайно време е премиерът на Република България да вземе мерки против странните архитектурни изтъпления, причинени от некъдърни, вечно пияни или тъпи строителни работници.

За снимка №2: "Фабрика за тарикатски консерви" ?! Е колко па тарикатска може да бъде една консерва?! Може би ще да е украсена с диаманти, платина и сребро? Голям проблем в нашата страна е именно това, че всичко и всеки се опитват да бъдат колкото се може "по-тарикатски"...


За снимка №3: Култова снимка, на която е запечатан знаменит момент. Явно е, че тези служители на МВР извършват акция по сигнал на простатата! Все пак човещинка си е и дори полицаите имат нужда да "източат бойлерите" по време на дежурство. Именно поради това не можем да се сърдим на тези момчета. Физиологичните нужди са на първо място, а престъпниците и нарушителите може да почакат...

За снимка №4: Тези наденички изглеждат някак си толкова питателни и вкусни... А като се има впредвид, че са изпечени върху стара ръчна количка, още повече взема да ми се прияжда. Безпорен е фактът, че тази собственоръчно изобретена скара за печене е удобна и практична поради високата си мобилност. С подобна скара човек безпрепятствено може да си пече каквото пожелае навсякъде и без да се съобразява с променливите метеорлогични условия. Приготвените по този начин специалитети са несравними по вкус и качества с никои други.

За снимка №5: Въпросната бележчица беше закачена на вратата на обществена тоалетна. Просто не мога да повярвам що за вандали и вандалки са акали в това кенефче, щом собствениците му са стигнали дотам, че да пишат подобни бележки! Доколкото разбрах, проблемът в случая не е само в това, че по тоалетната чиния остават кални стъпки... Кофтито е, че често посетителите, които се катерят по тоалетната чиния, не успяват да уцелят дупката и всичко попада навън... гнусничко, а?!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене