Парко място със служебен абонамент

кадрите са предоставени от seir.bg

За снимка №1: За недоразбралите ще трябва специално да се поясни че това е парко място със служебен абонамент и на него не може да паркира всеки !!! Явно на някои шофьорчета това трябва да бъдат специално напомнено

За снимка №2: На тези снимки драги читатели можете да видите един внушителен образец на собственоръчно направен скейтборд. За мен интересно инженерно решение в случая представлява монтирането на по-тясни предни колелца. Доколкото разбрах идеята на тази иновация е скейтът да бъде по-маневрен и лесен за управление. За постигане на по-висока стабилност и устойчивост пък подпомага широкият размер на самата дъска. Тя е направена от пресован дървен материал с висока еластичност. Както се вижда от фотосите крайният резултат е впечатляващ и образцов. Тук е редно да споменем че и великият скейтбордист Тони Хоук също е започнал да кара със скейт който сам си е направил.

За снимка №3: Въпросната бележка е била залепена във входа на жилищен блок. Както веждате в случая става въпрос за поредната междусъседска свада причинена от безкрупулното замърсяване с "гняс" на общите жилищни площи. Това не е правилно бе хора... става ми мъчно когато виждам че мои съграждани се карат по такъв начин и се обиждат на "селяни".

За снимка №4: Съпи читатели - НЕ МИНАВАЙТЕ ПОД БАЛКОНА НА ТОЗИ МЛАДЕЖ !!! Принципно за изпълнение на въпросното упражнение във фитнес залите има специален уред който култорягите наричат "скотова пейка". Поради липса на такава вкъщи обаче този младеж е решил да прави упражнението на балкона си с провесена надолу щанга... шокиращото е че на самият лост дори няма щипки които да фиксират тежестите за да не се изхлузят. Проблем обаче става още по-сериозен тъй като до колкото разбрах този начин на изпълнение на упражнението е масова практика за много домашни фитнес маниаци. За това милички читателчета - винаги гледайте нагоре когато преминавате под балконите на някой блок защото има голям шанс тиквата ви да бъде поначупенка от случайно прелитаща щанга !

За снимка №5: Кражбите на осветителни крушки от общите помещения на входовете винаги са били широко разпространена практика. Признавам си че когато живеех в жк.Люлин и аз на няколко пъти съм крал крушки от мазето... Сега обаче искренно съжалявам и се разкайвам за тогавашните си постъпки. На тези които го правят искам да кажа - граждани, не въвеждайте себе си в прегрешение ! Това е голям грях за който всеки от вас ще гори в ада !


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене