Вирусът удари и "Левски"

Сираков и Папазов на мача със „Славия“ в събота. Дни преди него са вечеряли със Стойне Манолов

Коронавирусът удари и по „Левски“. И ако в другите отбори в Първа лига страдат предимно играчите, при „сините“ той порази най-високите етажи на властта.
Вторият по-големина акционер в клуба Константин Папазов е дал положителна проба за КОВИД-19, съобщи самият той. Предстои му 14-дневна карантина.
„Официално разбрах,че съм част от голямата близо 12-милионна група на заразените с КОВИД-19 – обяви Тити. - Съжалявам, че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. Пожелавам на Наско да е жив и здрав, а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се премирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна. Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете. Пожелавам живот и здраве на всички българи. Бог да пази България. САМО ЛЕВСКИ!“
Папазов няма никакви симптоми.
„Чувствам се добре и просто ще спазя правилата да съм 14 дни под карантина“, уточни той.
Направил си теста, след като научил, че собственикът на „Царско село“ Стойне Манолов е болен от коронавирус. Тити и Наско Сираков били на вечеря с него миналата седмица. Както е известно, освен боса на „Царско село“ там с положителен тест са четирима играчи. Игралите срещу тях „Черно море“ пострадаха още повече. При варненци има 16 човека с КОВИД-19.
Самият мажоритарен собственик на „Левски“ Наско Сираков се тества вчера. Най-късно тази сутрин ще научи резултатът. Отборът и хората от около него начело с Павел Колев са минали PCR тестове в понеделник. Резултатите на всички са отрицателни, съобщиха от клуба пред „България Днес“.
Ако и Сираков се окаже положителен за коронавириус, това сериозно ще обърка плановете му. Той ще трябва да изкара 14-дневна карантина. Така няма да може да пътува за Разград, където „Левски“ днес гостува на „Лудогорец“. След края на срещата собственикът на „сините“ трябваше заедно с Папазов да вечеря с Кирил Домусчиев, за да коментират казуса с тв правата.
Освен това за 17 юли е насрочено общото събрание на клуба, на което Сираков трябва официално да бъде утвърден като нов мажоритарен собственик на „Левски“. Ще бъдат избрани надзорен и управителен съвет. Не е ясно, какво ще се случи с общото събрание, ако тестът на легендата е положителен. Най-вероятно то отново ще бъде отложено.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене