Мис България шляпа със сандали за 2400 лева

Радинела обича да си показва еспадрилите

Не един, а два тузарски чифта сандали разхожда актуалната Мис България.


Радинела Чушева се е сдобила с червени и сини еспадрили на световноизвестната марка "Луи Витон", въпреки че аксесоарите са от новата лятна колекция и още не се продават в България. Вероятно мацката е направила специална поръчка от магазин в Западна Европа, за да може да се похвали, че е първа у нас със скъпарските сандали.


Проверка на "България Днес" в официалния сайт на марката показва, че всеки от чифтовете струва 590 евро, което се равнява на около 1200 лева. Не е ясно как Радинела е успяла да плати общата цена от 2400 лева, която се равнява на близо 4 минимални заплати. Модни гурута изтъкват, че става въпрос за оригинални обувки и не може да става въпрос за реплики, които са няколко пъти по-евтини от оригиналите.

Взела си е и червени / Снимки: "България Днес" и Инстаграм
Взела си е и червени / Снимки: "България Днес" и Инстаграм

Любопитното е, че макар да са много скъпи, еспадрилите имат сериозен недостатък - не трябва да се стъпва с тях върху мокра повърхност, защото има опасност да се наруши целостта им. Производителите съветват за мигновено сушене, ако това все пак се случи.


Лъскавият начин на живот не е чужд на Мис България. Наскоро тя се завърна от почивка в тузарския гръцки остров Миконос, където беше в компанията на възрастното си гадже. Хубава кола и винаги актуални дрехи допълват визията на Чушева, която умее да привлича вниманието към себе си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене