Мюзикълът "Лили и вълшебното бисерче" ще се играе на 3 октомври в Софийската опера

СНИМКИ: Софийска опера и балет

Софийската опера и балет кани на 3 октомври от 16 часа всички малки и големи на мюзикъла „Лили и вълшебното бисерче“ на Голяма сцена, съобщават от операта.

Представлението е по мотиви от приказката на Валери Петров “ПУК“. Малката Лили слуша приказка от телефонната кабина на плажа. Тя я отвежда на морското дъно. В подводния свят Лили търси вълшебното бисерче, което да я направи добра. Момичето среща странни същества и преодолява много препятствия. Най-накрая разбира, че под страшната външност може да има скрито добро сърце. Тя намира истинското приятелство и открива, че вълшебното бисерче всъшност не е в дълбините на морето, а в сърцето на всеки.

Можете да станете част от това вълнуващо приключение и да срещнете на живо странните подводни създания в мюзикъла на Любомир Денев "Лили и вълшебното бисерче". А какво се случва там, ще разберете на самия спектакъл на 3 октомври от 16:00 часа в Софийската опера и балет.

Героите ще представят артистите: Анжелина Денчева, Александър Георгиев, Красимир Динев, Анна Вутова-Стойчева, Благовеста Мекки-Цветкова, Илия Илиев, Калин Душков, Рада Тотева, Цветан Цветков, Георги Джанов, Никола Попов, Ованес Каспарян, Стоил Георгиев.

Режисьор е Анри Кулев, а диригент - Жорж Димитров. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене