Опасни селфита на електрически стълб изправиха косите на търновци (Снимки)

Опасни селфита на електрически стълб изправиха косите на търновци. СНИМКИ: Фейсбук/"Дивотия до шия във Велико Търново"

Смразяващи селфита на двама младежи от върха на електрически стълб се появиха в социалните мрежи и предизвикаха буря от коментари в една от групите на великотърновци.

Екстремното забавление е уловено и качено във фейсбук от Владимир Стефанов около 16.30 ч. в неделя. На снимките се вижда момче, изправено върху железен стълб за високо напрежение, висок над 12 метра и второ, катерещо се по решетестата конструкция. Постът събуди безпокойството на потребителите най-вече заради риска от волтова дъга.

"Обадете се на 112, това са деца, може да спасите живот, вместо да слагате снимки", написа с укор Милена Иванова. От отговора на автора на поста става ясно, че сигнал на спешния телефон е подаден. "Въпросните избягаха при идването на патрул. Понеже е трудно проходима местност за автомобил", пише Владимир.

Известно успокоение внася друг участник в дискусията, който пояснява, че стълбът, върху който са заснети търсачите на адреналин, е неизползваем и с изрязани проводници. "Жиците минават на около 12 метра странично от тях, като на мястото, върху което е стъпвано, няма грам опасност от волтова дъга", пише Илиян Стоилов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене