HOT ROD

кадрите са предоставени от seir.bg

За снимка №1: Абитуриентските балове винаги са привличали като магнит общественото внимание. А няма как това да не е така, когато има дни, в които накъдето и да погледнеш, виждаш само групи от броящи на глас костюмирани пияни келемеца... Да не говорим за опиянените абитуриентки, чието любимо занимание е да се покажат през шибидаха на колата и селски да танцуват под звуците на чалга музика или кючек, мислещи се за много готини. Най-важното за всеки абитуриент е именно с какъв превоз ще се появи на бала. Аз винаги съм приветствал ексцентричните идеи за возило като това от снимката... Много по-готино е да отидешна бала с трактор и ремарке, отколкото да се надуваш в новата S класа на чичо си...

За снимка №2: От догодина КАТ ще приеме нов правилник, според който всеки водач на МПС освен задължителните пожарогасител, аптечка и резервна гума ще трябва да разполага и с резервна седалка. На тази снимка виждате нагледен пример за това какво може да се използва за резервна седалка. В случая става въпрос за дървено пънче с компактни размери, позволяващи му да бъде превозвано в багажника до момента, в който се наложи да влезе в употреба. Гениално, нали!

За снимка №3: Това не е драгстер от американските серии "HOT ROD"! Това е модифициран москвич, който се използва за оран вместо трактор! Монтирането на по-големи задни гуми от трактор е наложило съответно задните калници на москвето да бъдат реконструирани и разширени. Поредната снимка, доказваща по безапелационен начин инженерния гений на българина...

За снимка №4: "Кебапчета и кюфтета утвърден стандарт "Стара планина" само в сладкарница "Лъки"! Това е факт, драги читатели, сладкарниците в днешно време не са онова, което бяха... В тях вече освен сладки десерти се продават и най-разнообразни ястия като шкембе-чорба, свинско със зеле, кебапчета, кюфтета, пържена цаца и какво ли още не! Аз обаче напълно разбирам този факт и си го обяснявам с това, че е наложително всеки търговец да разшири своята дейност, за да може да оцелее в условията на продължаващата финансова криза!

За снимка №5: Иронична снимка, показваща малка частица от изкривения ни манталитет! Според това сравнение чалга музиката е по-ценна и скъпоструваща от CD с класическа музика... Факт е, че търсенето определя цената, а в България този евтин жанр, наречен попфолк, продължава да има безброй почитатели, което никак не ме кефи.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене