Наказват Меси 4 мача

Лео Меси бе изгонен за първи път като играч на "Барса"

Суперзвездата Лионел Меси ще изгори за 4 мача. Той получи първия червен картон в кариерата си с екипа на каталунците след 753 мача.

Нервите на аржентинеца не издържаха и той удари в лицето Асиер Вийялибре от "Атлетик" (Билбао). Това се случи в 120-ата минута на финала за Суперкупата на Испания, загубен от Меси и компания с 2:3. Първоначално съдията не забеляза ситуацията, но след намеса на ВАР извади червен картон на Лео.

Аржентинецът със сигурност пропуска мача за Купата на Испания срещу "Корнели" в четвъртък. Ако "Барса" продължи, той няма да играе и в следващия двубой от турнира, както и в предстоящите две срещи от Ла Лига - срещу "Елче" и отново "Атлетик" (Б).

В кариерата си Меси има още два червени картона, но в срещи за националния отбор на Аржентина. Нападателят на "Барселона" Антоан Гризман вкара два гола във финала, но те се оказаха недостатъчни.

"Сами се прецакахме! Всички сме бесни и разстроени. Когато губиш финал, изпитваш всички лоши чувства, които можеш да намериш в себе си. Лошо се защитавахме. А защитата е много важен момент, който определя изхода на мача. Малко си говорихме на терена, а това е следващото важно нещо. Понякога играчите крещят на терена по съотборниците си, понякога не", коментира Гризман.

Гризман вкара два гола
Гризман вкара два гола

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене