Любовница лъгала жената на Тайгър Уудс

Покрай Рейчъл Ухител тръгна сексскандалът с Тайгър Уудс

Пъклен план за измама на съпругата на Тайгър Уудс - Ерин Нордегрен, разкри бивша любовница на голфъра. Разбира се, леконравната Рейчъл Ухител връща лентата през 2009 г., малко преди да гръмне чутовният скандал с изневерите на тъмнокожата звезда на аристократичния спорт.

Рейчъл имаше връзка в Тайгър именно през 2009 година, когато през ноември световната преса подхвана лидера в ранглистата заради извънбрачните му авантюри. Според нейния разказ в нов документален филм на НВО двамата любовници разбрали, че изданието "Нешънъл Инкуайър" ги е разкрило и предстои да публикува пиперливата новина.

"Чудехме се с Тайгър какво да измислим, за да избегнем скандала - казва някогашната мениджърка на нощен клуб и хостеса в него. - Все пак той бе щ1 в световния голф, баща на две деца, образът му пред обществото бе на отдаден баща и съпруг и не можехме да си позволим такъв разтърсващ обрат в живота му."

За целта решили за изпреварят събитията и да смекчат тежкия удар. "Много мислехме, но трябваше да се действа бързо. Затова решихме да се обадя направо на съпругата му Ерин и да й обясня, че няма нищо вярно. Звъннах по телефона на Ерин и разговаряхме около половин час. Обясних й, че предстои да излезе такъв материал, но че репортерите преекспонират жестоко една-две снимки, на които само изглежда, че двамата със съпруга й сме в по-близки отношения. Няма нищо вярно в това и той никога не е имал сексуални отношения с мен. Имаше ефект, Ерин повярва и когато информацията се появи, тя не й повярва. Помислих си: "Боже, размина ни се." За жалост започнаха да валят имена на жени, с които Тайгър е правил секс през годините на брака си. Тогава вече нещата в семейството станаха неспасяеми", коментира Ухител.

Накрая, точно навръх големия американски празник Деня на благодарността, 26 ноември 2009 г., бентът на лъжите се скъсва и отприщва чутовен скандал. Тайгър бе изгонен от семейния дом, катастрофира в дърво и цунамито от изневерите му го отнесе. В медиите се появяваха ден през ден имена на негови любовници и истории. След като станаха дузина, темата омръзна на публиката, но не и на красивата моделка, която си взе двете деца, по-голямата част от парите на Тайгър, възлизащи в онзи момент на няколко десетки милиона долара, и се прибра в родната Швеция. Самият голфър призна, че е пристрастен към секса и постъпи в клиника за лечение. Историята показва, че не се е излекувал съвсем, но за щастие бившата му жена му разрешава да поддържа нормална връзка със синовете си.

Тайгър бе изгонен от съпругата си Ерин Нордегрен
Тайгър бе изгонен от съпругата си Ерин Нордегрен
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене